the-white-house

Wie wil Trump for President?

Weer een artikel op verzoek! Ze houden me wel aan het werk. Vandaag is me verzocht iets te schrijven over Donald Trump: wat hij voor regeringsplannen heeft en hoe dat zou uitpakken voor Amerika. Hij heeft een enorm uitgebreid interview aan het Amerikaanse Time Magazine gegeven, ik krijg informatie van bronnen uit de huidige regering en hier en daar vind ik zelf nog meer bronnen.

De bankscam is nog altijd niet opgelost en ik kan al zeker een jaar geen salaris ontvangen of ander geld van mijn familie. Ik werk sinds maart dit jaar voor de Amerikaanse overheid om de wereld te helpen bevrijden van de boosaardige en corrupte Gnostic Church, die alle macht over alle instituties maar steeds blijft houden. Ondanks dat de Nederlandse overheid alles blokkeert aan contact met Amerika en Griekenland, ben ik toch zowel Grieks als Amerikaans staatsburger; en uitdrukkelijk géén Nederlands staatsburger. Zodra ik hier weg mag, liggen er twee diplomatieke paspoorten op me te wachten met mijn eigen naam erop: Chariclea Ypsilanti. Het werk voor de Amerikaanse overheid maakt me niet tot een puppet, maar heeft me juist geleerd wat wel en niet juist, correct en waar is. Toch kan het zijn dat u me bevooroordeeld vindt en dat mag! Dat past in een vrije wereld.

Het wil maar niet lukken goeie spaties tussen de alinea’s te krijgen. Ze verdwijnen gewoon wanneer ik een artikel publiceer. Er wordt constant met mijn website geknoeid en ik doe mijn best om artikelen netjes te laten lijken. Maar erg lukken doet het niet … mijn website is zijn schoonheid verloren, maar de inhoud is er nog!

Donald Trump en zijn plannen voor een nieuwe termijn als president van de VS

 
We weten allemaal wel dat Donald Trump het milieu iets vindt waar hij zich niet mee hoeft te bemoeien. “Nergens op de wereld is de lucht zo blauw en de zee zo helder als in Amerika!”, riep hij vele malen uit tijdens zijn eerste termijn. Hij weigerde dan ook enigerlei actie te ondernemen om het milieu te ondersteunen. Klimaatverandering vond hij maar onzin en ook al heeft hij gelijk dat het narratief niet erg klopt, het klimaat heeft wel een duwtje in de goede richting nodig. We moeten wel blijven probéren om schoner te produceren en minder te vervuilen. Dat is simpele logica. Wat we niet moeten doen, is erover zaniken en drammen. Te snel foute maatregelen nemen, waarvoor de regering bakken met geld over de balk smijt. De economie ervoor opgeven en mensen dwingen tot veganisme. Elektrische auto’s laten rijden, die het elektriciteitsnet overbelasten; overal zonnepanelen en windmolens neerplempen, die niet duurzaam zijn en ook veel te weinig energie opleveren. Waar vogels en vissen aan doodgaan.

Maar we moeten wel waterkrachtcentrales houden, kernenergie gebruiken en hard werken aan het geheim van die vervelende waterstofatomen. Die kun je splitsen waarna je enorm veel energie hebt, maar dat wil maar steeds niet lukken. Donald Trump vindt dat echter allemaal niet nodig en zal heel weinig doen aan energievernieuwing. Dat is heel slecht, want er is niet voor altijd olie en gas beschikbaar. Over een jaartje of 50 is dat wel zo’n beetje op, voor zover ik het begrijp. Zolang hebben we dus nog tijd om iets nieuws te verzinnen om te blijven bestaan. Zonder te stressen en domme dingen te doen, is het wel tijd om daaraan te blijven werken.

Dan de oorlog in Oekraïne. Trump denkt dat hij Oekraïne wel even kan dwingen de helft van zijn land af te staan aan Rusland, zodat hij kan opscheppen dat hij de oorlog heeft gestopt. Maar een paar dagen geleden zei de Russische president Vladimir Poetin dat hij ook in de Baltische staten de grenzen wil aanpassen. Al jaren roepen verstandige politici en journalisten dat, maar heel rechtse mensen willen er niet naar luisteren. Ondertussen vinden diezelfde mensen dat Duitsland een paar vierkante kilometer aan Nederland moet teruggeven en dat België bij Nederland hoort. Er is een organisatie, de Ukraine Contact Defense Group, die wapens aan Oekraïne levert uit allerlei landen die wapens geven. De Amerikaanse regering is nu bezig deze organisatie bij de NAVO onder te brengen voor als Trump weer president wordt. Dan kunnen de wapenleveringen aan Oekraïne doorgaan, ook al wil hij het niet.

Er is nog iets waar veel mensen in Amerika zich zorgen om maken. Trump zei begin dit jaar dat Rusland wat hem betreft landen die te weinig geld aan wapens en de opbouw van een goed leger opbouwen, wel mag binnenvallen. Ook vond hij dat hij te aardig was geweest tot nu toe en zou hij zich (nog) harder opstellen. Er bestaat angst dat Trump wapens aan Rusland zal gaan verkopen om de Amerikaanse economie draaiende te houden. Ik kon er niets over vinden in het nieuws, maar wellicht weten de media dit nog niet. Ik hoor het net van iemand uit de overheid, die ik niet bij naam mag noemen. Daarom zal ik niet van u vragen het te geloven, maar het wel te overwegen. In het verleden heeft Trump ook wapenexport aan meerdere corrupte landen goedgekeurd. Dat was toen Oekraïne voordat er oorlog was en verder Mexico, Irak, Nigeria en Kenia.

Immigranten hup de grens overzetten

De laatste jaren zijn er een paar miljoen illegale immigranten via een paar bressen in de grens met Mexico de Verenigde Staten binnengekomen. Dat zijn niet alleen maar noodlijdende gezinnen, maar ook drugs-en mensensmokkelaars, dieven en moordenaars. Wij hebben hier zo’ beetje begrepen dat Trump het wel even ging oplossen door een muur neer te zetten en dat Biden die weer afbrak. Nee, de regering-Biden is zelfs doorgegaan met bouwen. Een muur neerzetten kost alleen klauwen met geld én is niet afdoende. Er moet controle bij de grenzen zijn én er moet gewerkt worden aan de economische opbouw van veel straatarme, corrupte landen in de Amerika’s.

De regering-Biden heeft de nieuwe mensen juist zo goed en liefdevol mogelijk opgevangen. Een heel slim idee, want daardoor gaan de landen in Zuid-Amerika die zo volgepompt worden met anti-Amerikaanse propaganda, nadenken. Oooooh dat Amerika ís niet zo’n boos, agressief en bazig land als wij dachten. Misschien gaat het beter met ons als we met hén samenwerken in plaats van met de Russen en Chinezen.

En kijk: in Brazilië is Lula gekozen. Een goede president is hij niet, maar hij is in ieder geval niet vijandig tegen de VS. En dan is Milei in Argentinië gekozen. Hij wordt extreemrechts genoemd, maar is ook heel hard bezig het land richting het westen te keren. Deze politiek is dus succesvol. Landen die met Rusland meegaan, zitten altijd onder de plak. Er is geen democratie, geen economische ontwikkeling en het leven is er ronduit verschrikkelijk. Landen die met het westen meegaan, kennen wél vooruitgang. Het is een fabel dat een parlementaire democratie niet overal op de wereld een goede oplossing zou zijn. Juist wél, maar ontwikkeling kost wel degelijk heel veel inzet en een lange adem.

Donald Trump wil als hij opnieuw gekozen wordt, de nieuwkomers zonder pardon de grens terug overzetten. In het artikel waar deze link naar toe gaat, vindt u een uitgebreid interview met Trump in Time Magazine van 30 april j.l. Hij en zijn adviseurs zijn aan het woord en zeggen dit zelf. En nog een heleboel meer.

Zo wil Trump in Republikeinse staten waar strenge abortuswetten gelden, zwangere vrouwen laten monitoren of ze zich aan de abortuswet houden. Een bezopen plan natuurlijk en ondoenlijk. Bovendien gaan de mensen de Republikeinen dan haten.
Trump wil ook allerlei subsidies waarvoor toestemming van de parlementen is, inhouden als de ontvangers zich niet aan de regels houden. Normaliter moet zo’n beslssing ook weer goedgekeurd worden door de parlementen.
Ook wil Trump aanklagers van het OM ontslaan als zij weigeren iemand te vervolgen, die Trump vervolgd wil hebben.

Ten slotte wil Donald Trump een pardon voor de bestormers van het Capitool op 6 januari 2021. Er zijn meer dan 800 mensen die zichzelf schuldig hebben verklaard of al veroordeeld zijn. Die zouden dan allemaal weer vrijkomen.
Als u het interview leest, ziet u nog veel meer kleine en grote maatregelen die Trump wil nemen, mocht hij herkozen worden. Het zijn allemaal boude plannen, waar hij zelf een boel in te zeggen heeft en die hem steeds meer macht geven. In 2021 wilde hij al niet aftreden en zelfs toen enige maanden later overduidelijk bewezen was dat Biden toch echt eerlijk gewonnen had, hield hij niet op te zeggen dat híj eigenlijk nog steeds president was. Veel Amerikanen zijn bang dat hij de macht zal grijpen en niet meer af te zetten zal zijn na zijn termijn.

Nawoord

Het is geenszins mijn bedoeling u op te stoken tegen Donald Trump. Iedereen heeft het volste recht op een mening en ook om die bij te stellen (of juist niet). Dat is democratie immers. Verder wordt de man geen president van Nederland en stemmen we hier ook niet mee. Wél is het zo dat de hoogste leider van de Verenigde Staten een grote invloed op de wereldpolitiek heeft. Relaties met dit belangrijke land worden altijd weer even iets anders als er een nieuwe regering is geïnstalleerd.

Hier laat ik het verder bij. U kunt hier of op Twitter reageren, u kunt het artikel delen, u inschrijven voor nieuwe artikelen en een donatie doen voor mijn harde werk. Ik wens u een fijn weekend, al blijft het toch weer zo irritant regenen. Maar vorig jaar was de maand mei ook niet te pruimen, dus het kan allemaal nog best goedkomen met de natte Hollandse zomers! De insecten zijn ook terug (die zaten met ze alletjes in onze tuin de boel af te breken), dus ook daar zijn geen zorgen over. Mocht u nog een spin missen, dan is ze vast onderweg naar u toe. Okee dit was een grapje – dat moet je altijd zéggen in Nederland. 🤭

 

 

 
 

 
 
 

SUBSCRIBE: 🔔

You will receive notifications of new articles by email.

 
 
 

Here underneath you can like, share and give a nice reaction!

 

Chariclea Ypsilanti

Chariclea Ypsilanti was born in Athens as a princess from the Byzantine Imperial Ypsilantis family. She was sold to the Netherlands as a child and tortured by the Satan Cult.                               Chariclea fought back. Obtained a Master's degree in Philology, studied music and speaks 11 languages. A proud mom of two boys she is a singer, a teacher, a business owner and a trauma therapist. Nowadays she works as an Anti Terrorism Agent for the US government.                                 Chariclea gives unique information on this website, known only by political leaders from all the world, whom she all knows personally.

Give a nice reaction: