the-hague-hofvijver

Voorstellen: het aanstaande kabinet

En zoals u ziet is mijn website alwéér gehackt. De helft van mijn artikel is verdwenen en uiteraard is dat het belangrijkste deel: daar waar ik vertel wat de nieuwe ministerposten en ministeries worden volgens Pieter Omtzigt. Ik heb het ondertussen kort herschreven. Excuses van de daders voor het ongemak! Ze zijn bekend en zullen niet lang meer vrij zijn.

Als Pieter Omtzigt iets bevestigt, kun je er donder op zeggen dat het ook echt zo is. Vanavond een nieuw kabinet, ik voorspel het u! Hij kwam net eventjes buurten en mold dat het echt, echt, echt zover is. Vandaag nog. In het nieuws heeft hij daarnet ook al onthuld dat de formatie bijna rond is. En ik heb nog iets over de nieuwe ministerposten, maar dat vertel ik zometeen. Even met een cliffhanger de spanning er inhouden.

In Rusland vertelde president Vladimir Putin aan Moscow Times dat China komt helpen om de oorlog in Oekraïne op te lossen. In Nederland is de economie onverwacht gekrompen in het eerste kwartaal van dit jaar aldus het Financiële Dagblad. Ook ging ABN-AMROBANK flink onderuit op de beurs volgens hetzelfde FD. Je mag de artikelen alleen lezen als abonnee, dus ik link even naar de voorpagina. Anders lukt het niet op de telefoon. Met ABN-AMROBANK heb ik enig leedvermaak om de cybercrime die ze mij hebben aangedaan, waardoor ik geen geld kan ontvangen. Zij hebben een oogje toegeknepen om zich te laten hacken en zijn dus medeschuldig. Ondertussen hebben ze wel bijna al mijn verzekeringen opgezegd. Daardoor weten we dat dit een messteek in mijn rug was en niet dat die arme bank gehackt werd door criminelen. Dat ik omkom van de honger boeit ook hun niets, laat ze dus maar kelderen.

 

Waarom duurde de formatie zolang?

Zoals u weet, kunnen de regering en Tweede Kamer mij niet direct helpen of bijvoorbeeld een baan aanbieden. Om mij toch te steunen, komen een paar ministers en partijleiders me een paar keer per week even opbeuren. Als ze nieuws hebben, vertellen ze dat ook altijd eerst aan mij. Als u slim bent, volgt u mij dus! Rechtsboven in het menu zit de inschrijfknop en ik zal hem ook weer onderaan artikelen zetten. Ik weet ook zulke wetenswaardigheden over buitenlandse zaken. Zoals achtergronden die niemand anders kent en die u begrip en rust geven, zodat u weet dat er politieke leiders op de wereld zijn, die alles doen voor vrede, welvaart en stabiliteit. Ik ben centrumrechts van politieke visie, omdat zij mij hebben laten zien dat dat geen mening is, maar de beste manier van bestuur. Centrum zodat je van links en rechts de beste ideeën meekrijgt en een beetje rechts om de economie mooi te laten draaien.

De reden waarom de kabinetsformatie zolang heeft geduurd, was iets wat u mogelijk zal doen steigeren. Ja, ‘t ken verkere! Het vorige kabinet moest nog iets regelen voordat het kon opstappen. Premier Mark Rutte is ondanks dat we dat niet altijd te zien krijgen, iemand met enorm veel contacten overal ter wereld. Hij is overal graag gezien en heeft een heel aantal maal ook pal gestaan voor Nederland bij de Europese Unie. Bijvoorbeeld toen we zoveel moesten betalen voor een coronafonds om de arme lidstaten niet te laten zakken door het schandaal van dat virus. Ik weet dat veel mensen de EU niet zo zien zitten en ik was zelf ook eurosceptisch, totdat de politieke leiders me lieten zien dat het echt waar is dat Rusland alle Oost-Europese landen terug wil veroveren om de Sovjetunie te herstellen. Ook al is een dergelijk land arm, dan is het nog van groot belang dat het tegen deze agressieve overname beschermd wordt door lidmaatschap van de NAVO en de EU. En daarom is het van het allerhoogste belang dat we als verenigd Europa deze landen steunen om hun economie op peil te krijgen. U ziet dat Griekenland eindelijk in de lift zit. Er wordt volop geïnvesteerd en onze mensen krijgen weer hoop. Dit gebeurt met alle lidstaten, hoe moeilijk het soms ook is en hoe moeizaam het ook kan gaan.

Het steunen en helpen van Oekraïne om niet nú opgegeten te worden door Rusland is dan ook cruciaal. Ik lees het nieuws net als u en weet dat hun strijd tegen het veel grotere en supermachtige Rusland ontzettend zwaar is. Daarom heeft Frankrijk enige tijd geleden beloofd soldaten te sturen en willen andere Europese landen dat ook doen. Dat is heel lastig, omdat wij allemaal bij de NAVO zitten en de oorlog begonnen is toen Oekraïne daar lid van wilde worden. Daarom sturen wij geen NAVO-leger, maar soldaten vanuit ieder land apart. Als er een gezamenlijk Europees leger was, had dat allang kunnen ingrijpen. Dan was het geen wereldoorlog geworden, maar had Oekraïne allang gewonnen en hadden we weer een land veiliggesteld van bezetting door de Russen. De oude regering moest nog regelen dat er een enorm steunpakket kwam voor Oekraïne. Nu kunnen ze gerust opstappen en zoals ik maanden geleden al zei: de formatie van het nieuwe kabinet was allang klaar. Ik had gelijk.

Herschrijven: het nieuwe kabinet

Een uur nadat ik mijn artikel af had en gepubliceerd, zei mijn contactpersoon van de CIA tegen me dat ik even moest kijken op mijn website. Dan laat hij me zien wie mijn stuk gelezen hebben. Dat doet de CIA omdat ook mijn statistieken niet kloppen én omdat heel veel BN-ers mij heel goed kennen en volgen, maar mij nooit steunen. Ik opende mijn artikel en gebruikte de tijd om het ook nog even op tikfoutjes na te kijken en wat dacht u? Jawel: de helft van het stuk is gewoon verdwenen. Ik had nog een heel stuk geschreven over hoe volgens Pieter Omtzigt het nieuwe kabinet eruit gaat zien. Alles weg en het zat ook niet meer in de backup, want ik had de hele database opgeruimd. Mijn site wordt de hele tijd gehackt en bewerkt met malware, spyware en er wordt met artikelen geknoeid. Die verdwijnen of zitten plotseling vol tikfouten die ik niet heb gemaakt.

Dus … dit had ik ongeveer geschreven:

Pieter Omtzigt vertelde dat de nieuwe premier niet Ronald Plasterk wordt, maar Johan Remkes. Of het waar is, weet ik niet, maar dat vertelde Pieter Omtzigt me. Hij zei dat hijzelf minister van Justitie en Veiligheid wordt en dat de huidige minister Yeşilgöz naar Buitenlandse Zaken verhuist.
Caroline van der Plas gaat uiteraard naar Landbouw en Mona Keijzer krijgt Economische Zaken voor haar rekening. Welke post Geert Wilders krijgt, wilde hij niet zeggen, maar er komt een nieuw ministerie voor Migratie. Zelf denk ik stiekem dat Wilders met zijn ervaring bij de Mossad Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties zal bemannen, maar we gaan het zien.

Zeker nu mijn website gehackt is, durf ik niets met zekerheid te zeggen. Wel heb ik meermalen ruim van tevoren iets correct voorspeld uit informatie van politici. De val van het vorige kabinet bijvoorbeeld en Sigrid Kaags afscheid, evenals dingen over Oekraïne en Israël. Nou, gauw delen, liken, inschrijven voor de nieuwsbrief- ik zal de inschrijfknop wéér terugzetten onder de artikelen. Hij verdwijnt ook steeds zonder aanwijsbare reden, maar ik zal het nog eens doen. Anders kunt u zich rechtsboven in het menu inschrijven. En doneren want dit is mijn enige inkomen en de informatie die ík verschaf, vindt u nergens anders.

 

 

 

 

 

SUBSCRIBE 🔔

You will receive a notification of new articles by email.

Join 24 other subscribers.

Here underneath you can like, share and give a nice reaction!

 

Chariclea Ypsilanti

Chariclea Ypsilanti was born in Athens as a princess from the Byzantine Imperial Ypsilantis family. She was sold to the Netherlands as a child and tortured by the Satan Cult.                               Chariclea fought back. Obtained a Master's degree in Philology, studied music and speaks 11 languages. A proud mom of two boys she is a singer, a teacher, a business owner and a trauma therapist. Nowadays she works as an Anti Terrorism Agent for the US government.                                 Chariclea gives unique information on this website, known only by political leaders from all the world, whom she all knows personally.

Give a nice reaction: