waterlily

Uw betere toekomst voor de deur

Heel veel ontevreden mensen die op veel punten gelijk hadden, zijn afgelopen november naar de stembus gegaan en hebben op een rechtse partij gestemd. De grootste werd de PVV en toen begon er een formatie, die in een paar weken klaar had kunnen zijn. En nu is het hopen dat het nieuwe kabinet ook daadwerkelijk de veel te vastgeroeste linkse instituties en heilige huisjes kan omverblazen. Niemand weet wat de toekomst brengt, want die maken we nu allemaal samen. De toekomst van het land hangt van u af.

Heel even weer melden: ik had een uitgelichte foto bovenaan dit artikel gezet. Die was dus weg toen ik vanochtend weer keek. Er is geen update geweest van WordPress en dus heeft wéér iemand mijn site gehackt om hem weg te halen. Dit keer was het geen Turkse schrijfster maar mijn buurvrouw die daarvoor betaald krijgt. De CIA loog me maandenlang voor dat ze gevangen zou zitten, maar gisteren heb ik haar op straat gezien. Ik heb dus duidelijk óók de geheime diensten tegen me en kan me er NIET tegen verdedigen. Ga me in godsnaam eindelijk eens steunen!! Als ik dood ben, is de wereld ook dood hoor. De toekomst van het leven hangt van mij af. Waarom zet die sekte anders alles in het werk om mij dood te krijgen? Nadenken!!

Wat er in de weg heeft gezeten dat de formatie zolang duurde, weten we niet. Een groepje politici kwam me steeds op de hoogte houden. Zij bezwoeren dat ze allang klaar waren met formeren en dat was logisch. Het over elkaar heen buitelen van De Vier kwam op mij in ieder geval niet oprecht over. Toen ik heel erg aandrong, zeiden ze dat het huidige kabinet nog “iets” moest doen en na nog meer drammen mijnerzijds zeiden ze dat dat een enorm steunpakket voor Oekraïne was. Ik weet niet of dat waar was en hoewel ik de noodzaak inzie van steun aan dat land, vond ik €1,2 miljard érg veel geld. Wat ze ook zeiden, was dat Geert Wilders bij die foute club van gnosticisten zou horen. En dan was het weer dat hij zelf stiekem moslim was. Ze wilden gewoon niet zeggen wat er was. Ik ben echter geen klein kind meer en dom ben ik ook niet. Uiteindelijk zeiden ze dat Wilders helemaal okee was. Het is voor mij levensgevaarlijk als hij níet aan mijn kant staat. Ik overleef echt niet nóg meer terreur tegen mij. Mijn rug en nek moeten geopereerd worden, maar dat wordt mij al 55 jaar misgund en hulp voor mijn handicap krijg ik uiteraard ook niet. Ik word er niet jonger op en trek de ellende waar ik zelf niet uit kan komen, omdat mij ieder bewijsstuk wordt geweigerd, niet langer.

De gróte kranten kwamen twee uur na míjn povere stukje met zogenaamde insidersinformatie die echter niet verifieerbaar is, met inhoudelijke inlichtingen over het nieuwe kabinet. En daar stond ik weer in mijn hemd. Veel zin om bekende en invloedrijke personen te kennen, heeft het duidelijk niet. Ze hadden mij al jaren geleden mét mijn jongens naar een safehouse moeten brengen om ons leven te redden, maar dat wordt ons niet gegund. Ik heb mijn familie al twee maanden niet meer gesproken, want die worden wél beschermd. Dat gaat met dit kabinet niet veranderen. Wat eerlijkheid en oprechtheid betreft heb ik mede daarom weinig vertrouwen in het nieuwe kabinet. Ook het eindeloze gesteggel van Pieter Omtzigt geeft mij in ieder geval weinig houvast.

Wat zal de toekomst brengen?

Wat het beleid betreft, hebt u elders al wel gelezen dat het goed rechts is, maar niet doorgeschoten. Kunst en kleinkunst worden minder gesubsidieerd, maar de bios en de Efteling wel; ver weg vliegen wordt duur; op het onderwijs wordt bezuinigd, maar de pechgeneratie krijgt compensatie voor haar hoge studieschulden; zonnepanelen houden wordt minder goedkoop en een warmtepomp hoeft niet meer. Windmolens gaan de zee op en u krijgt er vier kerncentrales bij. Niet alleen asielzoekers worden geweerd, maar ook buitenlandse studenten die de overheid bizar veel kosten en nog wat dingetjes.

Pieter Omtzigt had mij gisteren verteld dat toch Johan Remkes de nieuwe premier wordt. Alle grote media hebben het over Ronald Plasterk. We gaan dus zien of Omtzigt mij de waarheid heeft verteld. Zelf zou hij Justitie en Veiligheid voor zijn rekening nemen, terwijl Dilan Yeşilgöz naar Buitenlandse Zaken zou gaan. Wat wel al uitgekomen lijkt van Omtzigts woorden, is dat er geen apart ministerie van Klimaat meer is. Dat zit nu ín het ministerie voor Landbouw, waar ook Visserij bij komt en Voedselkwaliteit en Natuur blijven er. Daar zou Caroline van der Plas minister van worden. En Mona Keijzer zou Economische Zaken krijgen. Op zich heeft Pieter Omtzigt geen reden om me de waarheid niet te vertellen. Ik heb hem immers niet opgezocht, maar hij kwam uit zichzelf naar mij toe. Maar denk erom dames en heren: als ik gelijk blijk te hebben, dan wil ik dat u mij de grootste nieuwswebsite maakt! Dat verdien ik met mijn 24/7 harde werk voor mijn bevrijding die juist ook u ten goede komt. Sowieso trouwens.

Verder ontving ik dan een stempas vandaag voor de Europese verkiezingen. U zult hem ook wel ontvangen hebben. Ik had echt niet verwacht dat die vuile gemeente Waadhoeke in Noordwest-Friesland me deze streek nog zou leveren. Ik weet al tijden dat ik Chariclea Ypsilanti heet en GRIEKSE ben van geboorte. Zij weten dat mijn hele leven. Hoe is het in ‘s hemelsnaam mogelijk dat ze nóg steeds mijn bloedeigen identiteitspapieren die ze van mij gestolen hebben toen ik klein was, weigeren terug te geven? Hoe hebben ze het lef om valse papieren die een heel andere persoon toebehoren, te durven misbruiken voor mij?? Daar ben ik nog strafbaar mee ook. Wat is dit voor een macht die hierachter zit en waar stopt dit ooit eens?? Mijn hele leven is naar de haaien zonder dat ik ooit één teen verkeerd heb gezet en dat van mijn kinderen ook. Ik reageer al jaren niet meer op welke post ook, want naar míj wordt toch niet geluisterd en ik ben te ziek en te uitgeput door de jarenlange ondervoeding om tegen de bierkaai te vechten. Maar vandaag ben ik helemaal naar de brievenbus gelopen met mijn gebroken rug en heb de stempas teruggestuurd. Ik heb ook een bord aan de voordeur gehangen dat ik alleen nog post accepteer voor mw. Ch. Ypsilanti.

Als zelfs de geheime diensten van alle EU-landen en de VS gezamenlijk nog te lui zijn om me tegen deze terreur te beschermen, dan doe ik het maar weer zelf. Altijd ben ik ondanks alle ellende die ik moet doormaken vrolijk gebleven, maar de rek is er nu ook voor míj uit. Geen mens zou mijn leven één uur lang volhouden en ik moet dat 58 jaar? Geef me de kogel maar. Vergiftig me maar. Heeft uw staat al drie keer eerder gedaan. Laat ze de klus nu maar afmaken dan. Kunnen ze fijn mijn jongens grijpen en hebt u fijn uw gratis sensatie.
 

 

 

 
 

 
 
 

SUBSCRIBE: 🔔

You will receive notifications of new articles by email.

 
 
 

Here underneath you can like, share and give a nice reaction!

 

Chariclea Ypsilanti

Chariclea Ypsilanti was born in Athens as a princess from the Byzantine Imperial Ypsilantis family. She was sold to the Netherlands as a child and tortured by the Satan Cult.                               Chariclea fought back. Obtained a Master's degree in Philology, studied music and speaks 11 languages. A proud mom of two boys she is a singer, a teacher, a business owner and a trauma therapist. Nowadays she works as an Anti Terrorism Agent for the US government.                                 Chariclea gives unique information on this website, known only by political leaders from all the world, whom she all knows personally.

Give a nice reaction: