You are currently viewing Nano-nano!
Piramide van Maslow

Nano-nano!

Weet u Mork & Mindy nog? Die grappige serie uit de jaren ’70 – ’80 met een buitenaardse man, die naar de aarde was gestuurd om te kijken hoe het leven hier staat. Aan het einde van iedere aflevering zag je hem worstelen om contact te krijgen met zijn baas op zijn eigen planeet. “Nano-nano!”, riep hij dan vertwijfeld, net zolang totdat hij contact had en dan vertelde hij wat hij nu weer had beleefd en nieuw geleerd. De legendarische Robin Williams speelde de rol van Mork.

Ha trouwens luister eens even allemaal. Ik schreef vorige week toch al dat Pieter Omtzigt me had verteld dat Johan Remkes de nieuwe premier zou worden? Awel mesdames et messieurs: vandaag stond het in het nieuws. Vijf dagen nadat u het al had kunnen weten. Ik zag het vorige week allemaal niet meer zitten met de constante mokerharde aanvallen op mij en het artikel is verre van vrolijk. Maar hier heb ik het voorspeld.

Echt contact!

Effe terug naar Mork & Mindy: zo voel ik me namelijk ook wanneer ik met de camera’s van de CIA contact met mijn lieve schat van een man Costas heb. Of met mijn ouders, met andere geheime diensten, met politieke leiders en allerlei anderen. Zij zien en horen mij glashelder, maar ik hen niet. Ik zeg dan voor de grap dat het racistisch is dat ik geen camera mag, maar als ik er één had, denk ik niet dat ik langer dan een dag zou overleven. De gnostische sekte of zo u wilt de links-liberale clan van Nederland is uiterst rancuneus en kent geen grenzen aan hun martelingen. Eenmaal op hun vizier laten ze je nooit meer los en als je hen niet overleeft, dan heb je eenvoudigweg pech gehad.

Er bleef niets anders over dan toch maar één vogel in de hand en knoeien met die CIA-camera, want normaal communiceren via telefoon of internet was niet veilig. Doordat ik 10 jaar lang mensen heb genezen met Jungiaanse psychologie, ben ik een getraind medium geworden. Vreselijk vind ik het, maar het was nodig om de trauma’s bij mijn patiënten te zien te krijgen. Anders kon ik ze niet helen en dat was toch mijn werk. Als dan de CIA zo’n supersonische camera op mij richt, zie, hoor en voel ik alles wat ze daar op hun kantoren aan het doen zijn. Afsluiten kan ik dat niet en ook wanneer zij de camera minder scherp op me richten, krijg ik nog van alles mee. Daarnaast is het bovendien zo dat ze me soms een bak onzin op de mouw spelden, omdat er foute gasten afluisteren. Vaak weet ik wel dat ze kul vertellen, maar het blijft lastig allemaal. Die sekte valt iedere keer meedogenloos hard aan. Bovendien kan ik nooit gesprekken opnemen, zodat ik bewijs heb dat ik inderdaad met al die geheime diensten samenwerk om die sekte na duizenden jaren eindelijk klein te krijgen. Zij hijsen mij eruit en ik help hen om anderen eruit te krijgen en de wereld mooier te maken, samen met een groep internationale, geweldige politieke leiders.
 

Werken aan een écht mooie wereld

Maar gisteren was het dan eindelijk zover: Costas en ik konden heel voorzichtig contact hebben op een normale manier via het internet. Ik mag niet zeggen hoe precies, maar het ging op een manier die miljoenen mensen gebruiken en die doodnormaal is. Bewijs heb ik er ook van en behalve dat het een hemelse ervaring was om hem na 20 jaar weer normaal te spreken, heb ik nu ook geen twijfels meer of mijn contacten wel echt zijn. Ik heb de Amerikaanse minister van Binnenlandse Zaken leren kennen, die de CIA in zijn portefeuille heeft en dat is een ontzettend warme, vriendelijke man. Hij behandelt me net als de andere politieke leiders plegen te doen, als een gelijke. “Ja nee je bent een prinses en dus ben je één van ons”. En ik van: “Jah dat van die prinses dat is vooral grappig, maar toch niet echt ofzo”. Ja, toch wel. En ik moet gewoon Kyriakos en jij zeggen tegen premier Mitsotakis; Antony tegen minister Blinken; Mark tegen premier Rutte, enzovoort enzovoort enzovoort.

Het is echt heel eng en een enorme eer. Vooral omdat ik deze mensen leer kennen van de binnenkant, dus hoe ze écht zijn. Wat hun échte aspiraties zijn. Ik weet wel dat u me niet gelooft, maar kijk wat er direct gebeurde nog vóórdat Ronald Plasterk voorgedragen kon worden als premier. Dat was het hele plan niet eens en ik wist dat toen al, omdat een paar Nederlandse ministers me op de hoogte houden. Kijkt u maar eens hoe Palestijns leider Mahmoud Abbas reageerde toen ik hem vertelde welke plannen Benjamin Netanyahu voor Israël en Palestina heeft. Hij was eerst woedend op me, maar toen ik het hem vertelde, draaide hij 180° om. Ik wist niet eens dat hij niet op de hoogte was!

Als u een écht mooie wereld wilt, is het nodig dat ieder volk zich veilig voelt. De Piramide van Maslow! En hoe voelt een volk zich veilig? Jawel: als het een eigen land heeft en als dat stuk land ook correspondeert met het land dat hun toebehoort. De politieke leiders zijn dan ook al jaren druk bezig met het uitzoeken van de allerbeste en meest correcte grenzen voor alle landen ter wereld. Ik had er al wel eens over geschreven en zal binnenkort nog eens doen. Ten slotte is mijn website bedoeld om u inzicht te geven van wat er achter de schermen en huis clos gebeurt. Waarom andere media dat niet beter doen … ik denk omdat die vervelende gnostische sekte daar nog een te dikke vinger in de pap heeft. En u kunt míj ook gewoon volgen. Ik zit niet verstopt ofzo.

Wel ga ik nu verder met andere dingen, want vandaag is een Grote Dag. Dáárover kan ik nog niets melden, omdat het dan een Vreselijke Dag wordt en dat is niet de bedoeling eigenlijk. Dus ik wens u een geweldig fijne dag toe! Heb vooral geen spijt over de dood van Ebrahim Raisi’s dood. Ik vind het altijd erg als mensen doodgaan, zelfs voor hem, maar zijn verdwijning uit de politiek heeft Iran flink verzwakt. De CIA zei dat Azerbeidjan mogelijk het ongeluk met de helikopter waar Raisi in zat, heeft veroorzaakt. Geen idee of het klopt en ik kan zo gauw ook geen motief vinden. Zonder motief geen dader! We gaan het wel zien.

 

 

 
 

 
 
 

SUBSCRIBE: 🔔

You will receive notifications of new articles by email.

 
 
 

Here underneath you can like, share and give a nice reaction!

 

Chariclea Ypsilanti

Chariclea Ypsilanti was born in Athens as a princess from the Byzantine Imperial Ypsilantis family. She was sold to the Netherlands as a child and tortured by the Satan Cult.                               Chariclea fought back. Obtained a Master's degree in Philology, studied music and speaks 11 languages. A proud mom of two boys she is a singer, a teacher, a business owner and a trauma therapist. Nowadays she works as an Anti Terrorism Agent for the US government.                                 Chariclea gives unique information on this website, known only by political leaders from all the world, whom she all knows personally.

Give a nice reaction: