gangsters-vintage

Links-liberaal Nederland en de rancune

Op deze prachtige West-Europese Eerste Pinksterdag – in de orthodoxe kerk vieren we het pas volgende maand – zit ik lekker buiten te schrijven. Het voordeel van eigen baas zijn. En ik zit me op te winden over de Linkse Kerk van Nederland. Wierd Duk had plotseling dé manier om de gnostische sekte mokerduidelijk te omschrijven en toen snapte iedereen wat hij bedoelde. Ik heb daarvan geleerd!

Ik wil beginnen met een stuk cultuur uit mijn vaderland, dat ook voor u in Nederland vandaag heel belangrijk is. Vandaag 19 mei hebben wij als Grieken de herdenking aan één van de gruwelijke genocides die de Turken in 1919 begingen op de Pontische Grieken. Dat zijn de mensen die in het Zwarte Zeegebied wonen en van hen zijn maar liefst 353.000 vermoord op één dag. Er wonen slechts 5 miljoen etnische Turken in Anatolië, dat we op school moesten leren als “Turkije”, maar feitelijk het oosten van Griekenland is. De Turken begaan nu al meer dan 120 jaar gruwelijke martelingen en moorden, hele genocides op onze bevolking en dit land kan echt niet langer in deze vorm bestaan. Elke dag worden er Koerden zelfs buiten de grenzen van Anatolië vermoord en ze zijn bezig heel Cyprus te bezetten om het zich toe te eigenen, alsmede de rest van onze eilanden. Zo’n agressief land hoort niet in de NAVO en we horen er geen banden mee te hebben. Helaas is de werkelijkheid anders en hebben we als mensheid nog heel wat om voor en tegen te vechten.

 

De waarheid over Ronald Plasterk

Ik wil het toch even voor Ronald Plasterk opnemen. Gisteren heb ik van alles over hem en zijn biotechbedrijf zitten lezen. Het vormen van een mening gaat bij mij altijd wat traag en met horten en stoten, omdat ik de zaak van alle kanten wil bezien en geen fout oordeel wil vellen. Ondanks dat en ondanks dat ik ook insidersinformatie krijg, zit ik er nog wel eens naast. Zo moeilijk kan het zijn om de waarheid te doorgronden over van alles en nog wat.

Tijdens het lezen over de wederwaardigheden van Plasterk zag ik duidelijk dat hij geen oneerlijke of corrupte figuur is. Hij had een wetenschapper in dienst die niet in de winst van zijn ontdekkingen wilde delen. Deze meneer was in dienst via het AUMC, het academisch ziekenhuis van Amsterdam. Dat was er nog niet bij betrokken toen het bedrijf startte. Dus toen Plasterk zijn bedrijf verkocht, hoefde hij het AUMC niet te laten delen in de winst. Heel eerlijk: als je €32 miljoen vangt en je bent niet gewend aan zulke bedragen: doe je dan niet toch een donatie aan zo’n ziekenhuis? En als je wetenschapper zijn baan verliest na de verkoop van je voormalige bedrijf, stop je hem dan ook niet wat toe? Ik geloof er niets van dat meneer Plasterk deze twee partijen zomaar in de kou heeft laten staan. Wel denk ik dat hij naïef genoeg is geweest om dat onderhands te doen.

Als hij er grote tamtam van had gemaakt, had de links-liberale clan hem nu nooit kunnen pakken. Je moet het maar weten en helaas kwam dat moment voor Plasterk te laat. Ik ken er nog wel een paar honderd bij wie het zo ging … Daarom even een waarschuwing van Telegraafjournalist Wierd Duk, die het prachtig en overduidelijk verwoordt:

De links-liberale gemeenschap

Alle manieren die ik heb uitgeprobeerd om u uit te leggen dat er wel degelijk een elite is, die alle macht heeft en het straal verrekt om die eens te delen, zijn mislukt. Ja het heeft te maken met satanisme, maar over satanisme gaan de wildste indianenverhalen rond. Als ik het over die boeg gooi, moet ik ook weer uitgebreid uitleggen wat satanisme dan wél is. En dan nog haakt 90% af. Vandaag verwoordde Duk het helemaal perfect en ik ben hem daar eeuwig dankbaar voor. Het gaat er immers om dat u begrijpt dat het een ontzettend gemene, bazige clan is, die gezamenlijk bovenop je duikt, zodra je even een andere mening bent toegedaan dan zij. Zodra je eigenlijk iets goeds probeert te bewerkstelligen, want dát is wat zij niet willen: positieve veranderingen. Dan zijn zij namelijk hun grip op de maatschappij kwijt en dat mag nooit, nee absoluut nooit gebeuren. Als ze je eenmaal in het vizier hebben, laten ze geen spaan van je heel met hun wraakzuchtige karakter. En ze stoppen niet voordat je helemaal kapot bent. Kijk maar naar mij. Er is niets meer van me over en nóg slaan ze iedere dag toe.

Als we het beesje de links-liberale gemeente noemen, wordt duidelijk dat het niet gaat om circa één op de vijf Nederlanders, maar ook om meelopers die niet weten wie ze eigenlijk steunen. En dat is ongeveer half Nederland, die deze clan in zijn macht houdt. Veel mensen zijn immers politiek links geweest (ik ook!), totdat ze ontdekten dat links alleen maar een status quo wil handhaven, maar er niet over peinst om dingen te verbeteren. Als een zwerm dodelijke wespen werpen ze zich op u en isoleren ze u van normale mensen, die het wel met u eens zijn. Kijk maar eens naar mijn tijdlijn op Twitter: bijna altijd krijg ik aanvallen op mijn berichten. Bijna niemand krijgt mijn tweets te zien en volgers kan ik ook niet krijgen. In mijn geval is dat niet om iets wat ik gedaan heb of vanwege mijn politieke voorkeur, maar omdat ik geboren ben. Dat had ik niet mogen doen volgens hen en ze halen het zelfs in het hoofd om me dat nog te verwijten. Zo diep is hun haat geworteld tegen alles wat afwijkt van hun kliek.

Het nieuwe kabinet

De formatie van een nieuw kabinet heeft zes maanden geduurd, precies omdat deze links-liberale gemeente zo gevaarlijk is. Als zij te veel weten van wat de plannen voor een wél beter en minder corrupt Nederland zijn, gaan ze die onmiddellijk dwarsbomen. De vier formerende partijen waren het gelijk al over nagenoeg alles eens, zoals ik al zo vaak vertelde. Pieter Omtzigt is er een kei om net te doen alsof hij dwarsligt en daarom speelde hij die rol. Het hele circus is me nu duidelijk. Dilan Yeşilgöz praat in oneliners, Caroline van der Plas kletst honderduit en doet alsof ze Wildersfan is en Wilders zelf geeft overal toe, al mopperend dat hij he-le-maal geen premier mag worden. Dat is onmogelijk met die links-liberaaltjes overal nog aan de macht. Dat zou Geert Wilders nooit overleven.

Nooit is het de bedoeling geweest dat Ronald Plasterk premier zou worden. Johan Remkes was in the picture en Mona Keijzer ook, verder niemand. Links Nederland heeft een roddel over Plasterk de ether ingegooid, hetgeen ze konden omdat zij de hele media beheersen. Vervolgens dook de hele kudde erop en proberen ze hem aan stukken te rijten. Ik maak dit iedere dag van mijn leven mee en dat gun je echt niemand. Ronald Plasterk is geen foute persoon. Trapt u er maar niet in. Als u zich wilt vergewissen van mijn gelijk, kijkt u dan maar éven op Twitter. Het héle platform staat gewoon bol van de boze PvdA-Groenlinksjes die kwaad zijn omdat hun Frans Timmermans geen premier wordt en hun partij niet in de regering zit. Zodra u dat aanschouwd hebt, weet u dat ik het niet verzin!

Misschien nog even benoemen dat de Partij voor de Dieren en de SP níet bij deze links-liberale tent horen. Ze zijn wel links, maar niet rancuneus en machtswellustig. Dit zijn vaak hartstikke aardige en redelijke mensen over wie ik geen verkeerd woord zal zeggen.

Volgens mij heb ik weer genoeg gezwetst vandaag. Het is tijd om onze dikkevette kater eten te geven en zelf ook eens te kijken wat ik later op de avond tot me ga nemen. Veel is er niet in huis, want de links-liberale clan heeft mij nog altijd vet in de klauwen. Ik mag beslist nooit zelfs maar één cent verdienen. Maar een beetje rijst met alweer sla en komkommer – dat was in de aanbieding bij de Poiesz en eet ik de hele week al – moet wel lukken. Doe vooral een donatie, deel mijn werk en schrijf u in voor de nieuwsbrief! Ik geef informatie die verder niemand heeft en die hebt u hard nodig om door deze boosaardige groep machtspipootjes heen te komen. Denk niet dat u het allemaal beter weet dan ik, want mij moeten ze hebben omdat ik besta en per ongeluk in de Griekse keizerlijke familie ben geboren. Daardoor ken ik alle politieke leiders op de wereld en weet ik achtergronden en plannen die nog nergens in het nieuws staan en er soms zelfs nooit in komen te staan.

 

 

 
 

 
 
 

SUBSCRIBE: 🔔

You will receive notifications of new articles by email.

 
 
 

Here underneath you can like, share and give a nice reaction!

 

Chariclea Ypsilanti

Chariclea Ypsilanti was born in Athens as a princess from the Byzantine Imperial Ypsilantis family. She was sold to the Netherlands as a child and tortured by the Satan Cult.                               Chariclea fought back. Obtained a Master's degree in Philology, studied music and speaks 11 languages. A proud mom of two boys she is a singer, a teacher, a business owner and a trauma therapist. Nowadays she works as an Anti Terrorism Agent for the US government.                                 Chariclea gives unique information on this website, known only by political leaders from all the world, whom she all knows personally.

Give a nice reaction: