Illegaal wetenschappelijk onderzoek met DNA

 Dit is alweer een onderwerp waar ik niet graag over praat of schrijf. Vooral niet wanneer mij de steun wéér ontzegd wordt en ik voor de muur moet schrijven, zoals ik nu al 15 jaar lang moet. Iedere keer zie ik met pijn in mijn hart anderen omhoogklimmen en bekende opiniemakers worden, die grote invloed hebben op de mensen en een dikgevulde portemonnee. Er zit er bijna niet één tussen die integer is en maant tot verbondenheid met elkaar. Alleen een paar columnisten bij EWMagazine en Wynia’s Week hebben mijn waardering, omdat ze feiten benoemen en niet polariseren. Maar die mogen mij ook geen baan geven. Vandaag vertel ik daarom hier maar weer het verhaal over hoe mijn DNA illegaal werd verkocht door … de Vereniging tegen de Kwakzalverij. Precies: die klaverjasclub die míj landelijk voor paal zette en nog veel erger, toen ik zulk goed werk deed door zieke mensen beter te maken tussen 2011 en 2019.

Genezen van vitiligo is gewoon mogelijk hoor

Mijn vitiligo is overigens voor een groot deel genezen. Vitiligo is een pigmentziekte, waarbij je haar, ogen en huid steeds lichter worden. De ziekte is vooral bekend geworden, doordat Michael Jackson ze had. Veel patiënten hebben van die nare witte vlekken, soms zelfs in hun gezicht. Ik had dat gelukkig niet, maar mijn buik en onderbenen waren zo wit als melk. Inmiddels beginnen ze een heel klein beetje Grieks tintje te krijgen. Grieken worden blank genoemd en dat zijn we ook wel een beetje, maar wel mediterraan gekleurd en op een uitzondering na met donkerbruin of zwart haar en bruine ogen. Bij mij zijn mijn haar, ogen en verdere huid West-Europees licht, terwijl mijn hele familie heel erg donker is en een flink gekleurde huid heeft.

De CIA is degene die me iedere keer meldt welke aandoeningen ik heb. Daarna gaan we samen sparren om de puzzel te leggen van hoe ze te genezen. Ik werd ervan beschuldigd dat ik het zelf zou verzinnen, want de Kwakzalverij wist dat ik toen nog niet wist dat het de CIA was, die me van afstand hielp en steunde. Mijn man Costas werkt voor hen. De Kwakx wisten dat wél en de hele hetze tegen mij was dan ook alleen maar bedoeld om te zorgen dat u niet te weten zou komen dat u niet ziek hoeft te zijn. En om mij en mijn kinderen kapot te slaan. De informatie over mijn aandoeningen komt uit mijn medische dossier, waar ík geen inzage in krijg (!) of soms uit onderzoek dat de CIA zelf doet om me genezen te krijgen. Het is gewoon flauwekul dat u niet zou kunnen genezen van welke ziekte ook. Ik genees toch ook en ik heb toch zoveel anderen genezen? Al die mensen zijn niet buitenaards hoor. Ze zijn net als u, met het verschil dat zij zich geen oor laten aannaaien door op geld beluste artsen en farmaceutische industrieën, die dit best weten. Leest u maar eens verder, want zo integer is de medische sector echt niet. Ik wou dat ik anders kon concluderen, maar ze zijn gewoon corrupt. Het is hoog tijd om dat eens hardop te zeggen.

 

Het perfecte DNA

Eigenlijk is de werkelijkheid vaak net als in films: toen ik geboren werd, had ik volgens kenners het perfect gezonde DNA. Dat had men kennelijk nog nooit eerder gezien ofzo, want ik werd onmiddellijk verkocht. Op de tweede dag van mijn bestaan werd ik door een Turkse criminele bende naar Nederland gebracht en gelijk met twee brute verkrachtingen ingewijd in de satansekte. Denk erom dat u me nu niet de rug toekeert! Ik had dit zelf al gezien toen ik 30 jaar oud was en opnieuw geleerd had om mezelf in de schaduwwereld te begeven en daar blokkerende factoren, die mijn leven in het 100 stuurden, op te ruimen. Dat kon ik veel gemakkelijker dan anderen, zei de regressietherapeute tegen me en ik dacht toen dat ik er gewoon aanleg voor had. Veel later bleek dat mijn huidige schoonmoeder, toen tante Stella (geen tante, maar ik noemde haar wel zo. Costas noemt mijn ouders ook oom en tante), me dat als klein kind al had geleerd. Te uwer informatie: de kennis om op deze manier ziektes op celniveau te genezen, was in hun familie bekend. Ook zij had het als kind geleerd, maar ze was daarnaast zowel interniste als psychologe. De methode is traditioneel en zo oud als de wereld, maar ook tot wetenschap gemaakt dankzij Carl Gustav Jung en nu bekend als Jungiaanse psychologie.

Mijn ouders vonden me vlak na de tweede verkrachting terug in het Amsterdamse horrorziekenhuis het Wilhelminagasthuis, dat in de jaren’80 denhemelzijdank is afgebroken. Tot mijn vierenhalfste jaar werd ik maar liefst 6 keer ontvoerd. Afijn, ik heb er al eerder over geschreven. Toen ik 9 maand oud was, plaatste de Nederlandse Raad voor de Kinderbescherming me expres in een gezin waarvan de man lid van de satansekte was en de vrouw gnosticist. Ik heb er uitgebreid over geschreven, onder andere hier. Ik heb twee jongere zusjes, van wie de oudste, Anastasía, thuis is opgegroeid en de jongste, Georgía, ook is gestolen en ter illegale adoptie in Griekenland verkocht. Ons hele gezin naar de maan en nooit heb ik hen weer gezien. Alleen Georgía en twee nichtjes van mijn moeders kant heb ik in Thessaloniki leren kennen. Zij konden me ook al niet vertellen dat we familie waren en we raakten elkaar na verloop van tijd helaas kwijt.

De redenen waren dat mijn familie de Byzantijnse keizerlijke familie is en mijn vader pogingen deed om Anatolië, waarvan u geleerd hebt dat het zogenaamd “Turkije” zou zijn (niet waar) terug te halen bij Griekenland. Het land is namelijk van ons en er wonen nauwelijks Turken. Bijna alle inwoners zijn Grieks en dat is nu ook bewezen met DNA-tests. De andere reden waren mijn perfecte genen. Ik had – zo is me verteld door de geheime dienst – alle talenten, vermogens en eigenschappen volledig intact en ik droeg geen ziektes bij me. Toen kwam die geestelijk gestoorde, maar wel oppermachtige gnostische sekte op het duivelse idee om mijn DNA eerst af te nemen en het vervolgens te verpesten. Ze dachten namelijk dat ik de Godin was, dus de vrouw van God en hadden daar ook nog andere totaal onwetenschappelijke theorieën voor.

Ze zetten hun wetenschappers aan den arbeid om alles over de genen des menschen te weten te komen en voor de rest van de wereld te verbergen. Ik heb eerder verteld dat deze gasten elkaar kruiwagens geven voor prestigieuze banen op sleutelposities. Ze verdienen hun geld aan drugshandel en andere criminele activiteiten en de Gnostic Church mag zichzelf met recht de satansekte en de grootste criminele maffia ter wereld noemen. De satansekte is ook onderdeel van hun organisatie. Deze informatie komt allemaal van de CIA, die al decennia lang onderzoek doet naar deze sekte om die uit te schakelen. Ik heb een tijdje gedacht dat mijn eigen ouders ook van de gnostische sekte waren, maar dat bleek onjuist. Ze zijn gewoon Grieks orthodox en het zijn mensen die in God geloven. Zij hebben mij dat ook geleerd in het ene jaartje dat ik als kleutertje bij ze heb mogen zijn.

Als u nu in concentratie gaat en vraagt om uw DNA te zien, dan ziet u dat u daar zelf in zit. U ziet uw geest net als in een droom zonder fysiek lichaam in uw genen zitten. Dat ziet u verder nergens. Het betekent dat uw DNA uw ziel is of om het helemaal wetenschappelijk uit te drukken: uw ziel bevindt zich binnenin uw genen. De ziel bestaat dus ten eerste en u kunt hem zien door in concentratie te kijken. Wat dit óók betekent, is dat u, met het afgeven van DNA voor enigerlei doel, uw ziel afgeeft. Voor een simpel testje is dat niet zo erg, maar míjn DNA was bijzonder volgens Bartjens en de uitermáte integere medische sector heeft het zonder mijn medeweten en toestemming aan allerlei gasten verkocht. Die moesten er €35.000 voor betalen en dan kregen ze een injectie met mijn gestolen genen met mijn ziel erin.

De door de gnostische sekte betaalde wetenschappers weten iedere nanometer van de genen en waren in staat om mijn vermogens en talenten eruit de destilleren. Dus als een klant zei: “Ik wil graag goed kunnen koken”, dan kreeg die mijn kooktalent. Voordat ik het vergeet: ik heb geen flauw idee hoe ik aan zulke goede genen kom – het ís gewoon zo – en inmiddels zijn ze volkomen verpest door de gnosticisten met hun wetenschap.

Maar nu komt de klapper op de vuurpijl! Om überhaupt in staat te zijn om mijn vermogens uit mijn genen te jassen en te verkopen, moest ik ze eerst kwijtraken. Dát is dan ook de echte reden waarom ik zo per se in de satansekte gesmeten moest worden. Die traumatiseren kinderen namelijk en dan raken ze hun vermogens kwijt. Dan zijn ze gemakkelijker te dwingen tot het doen van slechte dingen, waar ze in getraind worden. Dit weet ik omdat het met mijzelf gedaan is, daarnaast van iemand die probeerde zijn vriendin uit de satansekte te bevrijden en ook nog van de CIA. Ik moet het erbij blijven zeggen, want er worden ook nu nog gekken betaald die laster over mij verkondigen. Dat ik het allemaal zou verzinnen enzo.

Mijn hersenen onherstelbaar beschadigd

Nou, zoals ik heb verteld, hebben ze mijn rechter hersenhelft buiten werking gekregen en daarzonder heb je het vermogen niet eens om te verzinnen of om te liegen. Ze hebben me dus in een satans”gezin” gepoot waar ik nooit meer weg mocht totdat ze me zelf op mijn 16e op straat zetten. Die pleegmonsters zoals ik ze genoemd heb, hebben me van de commode gedonderd, uit het slaapkamerraam waar ik in een bak water viel en bijna verdronk als éénjarige, van de fiets en vier keer van de trap. Op mijn derde jaar hadden ze dan succes: ik lag dood onderaan de trap. Ze verkrachtten me eerst voordat ze me naar het ziekenhuis brachten. De arts daar zei dat ik een uur dood ben geweest en daardoor had ik hersenletsel: mijn rechter hersenhelft deed het niet meer. Toen kon de Vereniging tegen de Kwakzalverij mijn DNA verkopen. Zolang hun klanten met hun dikke derrière op mijn hersenen zaten, kom ik mijn vermogens en daarmee mijn leven nooit meer terugkrijgen.

Na dit ongeluk dat geen ongeluk was, mocht ik eindelijk terug naar huis in Athene. Ik had ondertussen een zusje gekregen, Anastasía die we als kleintje Natassa noemden. Mijn moeder was zwanger van Georgía en zij, mijn vader en mijn twee opa’s en oma’s deden er alles aan om mijn hersentjes weer aan de praat te krijgen. In het geniep ging de smerige Kinderbescherming die ik heel terecht pedofiliebescherming heb gedoopt, in Nederland mij met een valse naam laten adopteren door de twee satanisten waar ik drie jaar lang had moeten overleven. 55 jaar later heeft de CIA hier nóg altijd geen opheldering over, maar ik heb de papieren van de rechtbank in Assen in huis. 2 maart 1970.

Gaat u nu nog steeds beweren dat deze criminele maffia goed werk doet voor het gezin? Nee dat kunt u nu niet meer. Bijna ieder kind dat in aanraking komt met jeugdzorg wordt mishandeld en misbruikt. Kinderen worden massaal onterecht afgepakt – de toeslagenaffaire is slechts een voorbeeldje – en ouders krijgen ze nooit meer terug. Het Nederlandse jeugdzorg sloopt gezinnen, maar helpt hoogst zelden. Heel af en toe doen ze iets goeds, net genoeg om te blijven bestaan. Alleen domme en slechte mensen geloven hen nog.

Winstbejag en leedvermaak

Zoals u waarschijnlijk wel hebt begrepen, maakt ook de totaal doorgedraaide Vereniging tegen de Kwakzalverij deel uit van de Gnostic Church, zoals de satansekte officieel heet. Hun leden zitten in allerlei normale kerken om bekendheid en schandalen te voorkomen. Veel zijn daarnaast moslims, sommige zijn joods en ook de Pinkstergemeente hoort bij deze sekte. Jehova’s Getuigen horen er juist níet bij, laat ik dat ook even noemen. Die doen juist heel veel onderzoek uit de bijbel, niet uit allerlei andere ongeloofwaardige oude teksten. De Vereniging tegen de Kwakzalverij dweept zo met hun zogenaamde wetenschappelijkheid, maar dat is volkomen onterecht. Iemand die gelooft dat ik God ben en dat hij mij en anderen naar hartelust kwaad mag doen, is geestelijk toch ziek of niet dan? Neem deze clowns nooit meer serieus. Zij weten donders goed hoe ze zieke mensen WEL kunnen genezen, maar staan dat expres in de weg uit winstbejag. Ik heb er echt geen plezier in om dit te zeggen, maar als we een betere toekomst willen, waarin we gezond kunnen zijn op een verantwoorde manier zonder onszelf vol te proppen met chemicaliën en chips, moet de waarheid wel gezegd worden. Hiermee.

Het is Interpol geweest die alle kopers van mijn genen heeft opgespoord en ondervraagd. Ook de AI-industrie heeft gretig meegejat, want heel veel functies van kunstmatige intelligentie zijn onmogelijk zonder de input van menselijk DNA. En wat is beter dan mijn perfecte genen? Miljoenen zijn erin omgegaan, terwijl ik met medeweten en leedvermaak van de kwakzalverij steeds zieker werd en mijn leven millimeter voor millimeter van letterlijk alle kanten werd afgebroken. Er gingen enorme lastercampagnes rond over mij, allemaal stiekem uiteraard in mailings, telefoontjes en brieven. Mensen werden onder druk gezet om mij geen baan te geven, want dan zou er wat zwaaien. Mijn kinderen werden afgestolen en kwamen totaal kapot terecht, waar er niets meer van ze overbleef. Mijn bedrijf met in-companytrainingen en daarna mijn praktijk en nu mijn nieuwsbedrijf werden om zeep geholpen door de leugens over mij en door mijn internetbereik op nul te zetten.

Artsen mochten me geen diagnose geven van de ziektes die ik kreeg en toen ik vierenhalf was en voor de laatste maal ontvoerd van mijn familie, heeft een vrouw van de Kinderbescherming mijn geheugen gewist. Daaardoor wist ik niets meer van mijn familie, herkende ik Costas niet toen hij me kwam halen uit Amsterdam op mijn 19e en kon ik nooit meer een leven leiden. Met alleen een linker hersenhelft en met je genen aan anderen verkocht kun je alleen goed leren, maar niet in de praktijk een beroep uitoefenen. En je wordt steeds zieker. Je geheugen begeeft het, je trekt geen positieve mensen aan en afijn lees het verhaal maar waar ik naar toe link.

Hoe ik mijn genen terugkreeg

Mensen die €35.000 voor mijn genen hadden betaald, weigerden ze terug te geven. Sommigen die het niet te kwader trouw hadden gedaan, omdat zij ook werden voorgelogen dat het mij zogenaamd geen kwaad zou doen, hebben me na afloop excuses aangeboden. Dat waren er een stuk of 20 van de 219. Een zangeres vertelde dat het een soort verslaving was, waar ze nooit meer vanaf wilde. De kwakzalverij wist donders goed dat zij hier allemaal problemen mee zouden krijgen, want een paar van hun leden probeerden de injectie uit. Mijn genen zijn ijzersterk en ook lichaamsvreemd. Ze kregen er problemen mee, want … mijn ziel zat er dus nog in. Alle ellende die mij werd aangedaan door die valse sekte kregen zij ook te verduren.

Ik zag dat heel veel van de kopers geprobeerd hadden mijn DNA weer uit ze te krijgen. U zou zeggen dat dat onmogelijk is, niet? Maar daar rekent u gelukkig naast de waard. IN mijn DNA zit immers mijn ziel. Als je die verwijdert en aan mij teruggeeft, ben je mijn genen kwijt. Er is uiteindelijk toch wel een God, zo denk ik maar. Het ergste? Deze beulen hebben mijn zeer intellectuele familie op de mouw gespeld dat ze Georgía en mij konden terugkrijgen en ons gezin weer konden helen, als ze mijn DNA zouden inspuiten. Dat hebben ze dus gedaan en toen ging alles juist nog veel erger mis. Voor ons allemaal. Mijn moeder heeft 7 jaar in een geheime ondergrondse Turkse gevangenis gezeten en werd pas in maart dit jaar met mijn hulp bevrijd. Even als voorbeeldje. Sommige mensen gingen ook kwade dingen doen na het injecteren van mijn genen. Dan gingen ze mij haten en vervloeken of openlijk tegenwerken en aanvallen. Ik zal als net mens geen namen noemen, maar ik ben duizenden malen op een haar na aan de dood ontsnapt door de schuld van de kwakzalverij. Geloof deze charlatans maar nooit meer.

En kom mij eindelijk gewoon eens steunen. Hoeveel malen moet ik het blijven zeggen? Hoe erg moeten de moordpogingen op mij zijn voordat u een keer wakker wordt? Ik ben ook nu nog niet uit levensgevaar dus ga gauw liken, delen, reageren en doneren! U inschrijven voor mijn nieuwsbrief rechts boven in het menu en mijn website steunen! Ik hoef toch niet vlak voor mijn bevrijding nog te sterven van de honger?
 

 

 

 

 

Here underneath you can like, share and give a nice reaction!

 

Chariclea Ypsilanti

Chariclea Ypsilanti was born in Athens as a princess from the Byzantine Imperial Ypsilantis family. She was sold to the Netherlands as a child and tortured by the Satan Cult.                               Chariclea fought back. Obtained a Master's degree in Philology, studied music and speaks 11 languages. A proud mom of two boys she is a singer, a teacher, a business owner and a trauma therapist. Nowadays she works as an Anti Terrorism Agent for the US government.                                 Chariclea gives unique information on this website, known only by political leaders from all the world, whom she all knows personally.

Give a nice reaction: