Het stuk chagrijn in je harses!

Al vaak heb ik hartstikke interessante wetenschappelijke verhandelingen gegeven over de hersenen. Maar niemand wil het dus horen, want dan moet je toch wel minstens professor doctor zijn die 20 jaar college geeft op Stanford. Ik ben slechts een klein doctorandusje en oh ja ook nog een alfa bovendien. Dan ben je gelijk af tegenwoordig. Dat ik een levensechte keizerlijke prinses ben, mag ook al niet helpen. Prinsessen slapen op erwten en houden geen boeiende lezingen over uw bovenkamer. Nou déze prinses doet dat wél en die weet meer dan alle professor-doctoren bij elkaar. En chagrijnig is ze ook want dat hoort bij een rechter hersenhelft die draait als een tierelier. Ík heb die van mij namelijk genezen en dat hebben al die beroemde fancy wetenschappers me nog nooit nagedaan. Kaboem!

Zo. Ja ik zit ervan te genieten om es effies lékker stróntchagrijnig te wezen. Dat kende ik tot nog toe niet. Bokkig en sikkeneurig en narrig bovendien. In het Gronings zeiden we altijd narig met één r. Maar dan was je echt helemaal knor-de-knor, als je nárig was. Costas vond het nog weer grappiger dan ik en de dame van Interpol die even kwam buurten, zei dat ik nu een stuk lolliger was. Zwartgállig zal ze bedoelen hmpf! Galgenhumor heb ik nu en ik heb zin om die sekte eens vet te vervloeken. Gelukkig ben ik daar te lui voor, want als je rechter hemisfeer werkt, dan weet je wel hoe je dat doet, iemand vervloeken. Intuïtieve kennis, denk ik. Over dat lolliger: dus anders ben ik dan zeker níet grappig? Wacht ik zal ze leren!

Aangenaam

Als u nog niet wist wat de rechter hersenhelft was: aangenaam! Het is een gemelijk stuk harses dat ad rem is, humor heeft, verrekte handig is en positieve mensen en gebeurtenissen aantrekt. Het is Handige Harry en Bette Middler in één zeg maar. Is gelijk ook hip en wel non-binair net als de Zwitserse winnaar van het Eurovisie Songfestival gisteravond. Als ie het weer helemaal doet, dan hoef ik geen stukken meer te schrijven en in te spreken voor de kat z’n viool, maar krijg ik eindelijk klapvee. (Dit was een grapje). Mijn pleegoma vertelde me ooit eens dat haar vader gereformeerd dominee was. Die kreeg geen (of heel weinig denk ik) salaris en moest dus het publiek pleasen. Die moesten namelijk doneren, ziet u wel. Anders geen brune bon’n met spek op tùvel. Glunderend zei ze erachteraan dat dat waar de mensen het grifst voor betaalden een donderpreek was. Dus hij maakte de mensen uit voor rotte vis – en u bent allemaal schuldig want die appel hè van Adam en Eva, die hebt ú gegeten! – en zij betaalden ervoor. Haar vader was dús een kei in donderpreken, wat ik u brom. Er staat u nog wat te wachten hier bij Insider Times, zal ik maar zeggen.

Er is eigenlijk nóg een manier om vet te verdienen op ‘t net en dat is als hypocriet bambipopje. Maar ja dan moet je over leeghoofdige onzin zoals mode teuten en ik ben ook bang dat ik daar de schoonheid niet helemaal voor bezit. We hebben bovendien de gevaarlijkste criminele sekte ooit op te rollen en ik ben meer van de opgerolde mouwen om dat varkentje eens te helpen wassen. De CIA heeft al 40 mensen uit deze satansekte bevrijd en als ik eruit ben – bijnah! – ben ik numero quarantuno. Bovendien moet de hele sekte aan de kant om mij eruit te laten, want die bestaat immers omdat ík besta. Want ik was dan God hè volgens hen en het was dan mijn schuld dat er ooit kwaad was gekomen. Het is gewoon bizár dat je dat zootje koekwausen moet bewijzen dat je God niet bent en dat het nog heiligschennis is ook om dat te geloven. En dat zowel de slang als Adam en Eva gewoon zelf besloten hebben om kwaad te gaan doen. Dat God toch geen securityagent is, die de mensen 24/7 moet bewaken dat ze geen gekke dingen gaan doen. En dat zij dus het recht niet hebben om mij, mijn familie en mijn gezin totaal te slopen omdat ze te dom zijn om te snappen wie God is. Even een synagoge of een orthodox-christelijke kerk binnenstappen en je voelt Zijn aanwezigheid. Het leven is simpel hoor.

Dus waar staat de rechter hersenhelft nou voor?

  • ad rem zijn en grappig.
  • Praktisch en handig zijn. Goeie motoriek, lenigheid, iemand die altijd bezig is.
  • Dwarse en chagrijnige buien en assertiviteit. Goed voor uzelf zorgen.
  • Intuïtie en gevoel in uw lijf. U voelt andere mensen aan, maar helpt lekker niemand. Daar is de linker hersenhelft voor!
  •  

  • Publiek aantrekken, dus veel volgers op Insta en enorme hulptroepen als u het even niet trekt. Positieve mensen om u heen die u opbouwen in plaats van u af te branden, zoals bij mensen gebeurt die deze hersenhelft minder goed ontwikkeld hebben.
  • Een perfect kortetermijngeheugen. Dus u merkt alles op en onthoudt alles wat er om u heen gebeurt. Sherlock Holmes zeg maar. U bent ook goed met de tijd. Vergeet geen afspraken enzo.

Wanneer u gelazer met dit eigenwijze stuk hersens hebt: als u getraumatiseerd bent. Daarom geneest u ook van lichamelijke ziektes als u uw trauma’s goed verwerkt. Hoe denkt u anders dat ik ALS en uitgezaaide hart- en miltkanker kon overleven én genezen? En zoveel anderen van MPS, ziekte van Crohn, thalassemie, diabetes, dyslexie, ADHD, autisme en nog veel meer? Omdat ik trauma’s verwerk, daarom. Onverwerkte trauma’s zitten onder andere in uw rechter hersenhelft en zorgen dat u niet uit uzelf kunt genezen. Dat u überhaupt ziek wordt zelfs. Omdat ik dat werk voor mijn patiënten deed, kon ik ze genezen en dat is doodgewone wetenschap. U kunt het traditionele geneeskunde noemen, maar ook Jungiaanse psychologie. Het is beide namelijk en ik heb het bovendien geleerd van een arts. (Ik heb ondertussen begrepen dat tante Stella ook nog psychologe was).

Het is grove schande dat artsen zo bot tegen patiënten durven zeggen dat ze een aandoening hebben en dat ze niet eens mogen probéren ervan te genezen. U hoeft voor hun ego toch niet uw gezin achter te laten als u sterft door ziekte? Als ik niet zo hard aan mijn gezondheid had gewerkt, was ik overleden in 2013. Het einde van ALS is dat je stikt doordat je longen verlamd raken en dat was al aan het gebeuren. Als ik niet in God had geloofd en niet had doorgezet, had ik niet overleefd. Dan had die sekte mijn kinderen gegrepen. Ik ben een iets te goede moeder om dat te laten gebeuren en kan nu met trots bogen op mijn prestatie samen met mijn man Costas en de CIA: wíj hebben uitgevonden hoe je ziektes wél geneest en dat is geen grapje. Mijn contactpersoon die mijn leven zo vaak heeft gered, is ook arts. Maar dan eentje die mensen geneest in plaats van ze vol te proppen met pillen met bijwerkingen. Hij schuwt de pillen niet en de medische wetenschap ook niet, maar weet dat de psychologie van het kijken in je schaduw en die genezen, de sleutel is.

Dankzij hem, de rest van het team van CIA, Interpol en nog meer geheime diensten heb ik nu voor 95% mijn rechter hersenhelft terug en kan ik binnenkort eindelijk beginnen met leven. Omdat ik iedereen dat gun, vertel ik erover. Het zou gemakkelijk zijn om mijn mond te houden en de wereld verder ziek te laten, omdat de medische sector me liever dood wilde dan dat ze van mij zouden leren hoe je je werk als arts hoort te doen. Ze maakten me met de grond gelijk door meerdere lastercampagnes over me te houden op het internet en via mail en brieven. Ze pakten mijn geliefde jongens af, sloopten 3 keer mijn bedrijf, zorgden dat ik op geen enkele manier aan geld kan komen en nog veel meer, maar dit is genoeg voor dit artikel. Ik heb niet eens te eten, al mijn kleren zijn kapot, ik zit met onbetaalde rekeningen en sta compleet voor Jan met de korte achternaam. En waarom? Voor hun ego. En daarom vecht ik terug en is hetde bedoeling dat u me steunt. Met deelacties, likes, reacties, inschrijving voor mjn nieuwsbrief en donaties voor mijn goede werk. Kan allemaal gelijk hieronder.

 

 

 

Here underneath you can like, share and give a nice reaction!

 

Chariclea Ypsilanti

Chariclea Ypsilanti was born in Athens as a princess from the Byzantine Imperial Ypsilantis family. She was sold to the Netherlands as a child and tortured by the Satan Cult.                               Chariclea fought back. Obtained a Master's degree in Philology, studied music and speaks 11 languages. A proud mom of two boys she is a singer, a teacher, a business owner and a trauma therapist. Nowadays she works as an Anti Terrorism Agent for the US government.                                 Chariclea gives unique information on this website, known only by political leaders from all the world, whom she all knows personally.

Give a nice reaction: