You are currently viewing Het probleem van de kabinetsformatie was al die tijd de premier

Het probleem van de kabinetsformatie was al die tijd de premier

Ook ik was slechts half ingelicht. Ik dacht dat het vorige, demissionaire kabinet nog “iets moest doen” voordat ze konden aftreden. Dacht dat dat iets alleen de steun aan Oekraïne was, maar nu dat plan is uitgevoerd, hebben we nog steeds geen premier. De politici die me meestal een paar keer per week eventjes komen inlichten en moed inspreken voor mijn eigen hopeloze situatie, heb ik al eventjes niet meer gezien. Ze zitten te broeden op een oplossing om op de een of andere manier een premier te kunnen aanstellen. Dát blijkt het grootste obstakel al te zijn vanaf 22 november!

Waarom is Geert Wilders niet gewoon premier?

Ik laat u eerst eventjes zelf hierover nadenken voordat ik het antwoord geef. Een beetje hersengymnastiek op deze zonnige dag kan geen kwaad, wel? Maar denk dan in de richting van zijn veiligheid, geef ik u als tip mee.

Okee daar komt het dan: Geert Wilders is nog niet eens zover gekomen dat hij voorgedragen kon worden als premier. De andere formerende partijen VVD, NSC en BBB konden niet anders dan als eis stellen dat de PVV niet de premier zou leveren. Links Nederland dat nog altijd zoveel instituties in zijn machtige greep houdt – waaronder het vaak totaal onredelijke Openbaar Ministerie! – zou geen spaantje van de man heel gelaten hebben. Ondanks dat hij zoveel punten van zijn partijprogramma heeft moeten opgeven en echt zeer redelijk is.

In een democratie zoals in Nederland gebruikelijk is, levert de grootste partij gewoon de premier. Klaar. Maar voor het eerst in de geschiedenis van dit land komt haarscherp naar buiten hoeveel macht links Nederland eigenlijk heeft. Hoe deze mensen als een blok opstaan en een muur vormen, waar een niet-links kabinet klaarblijkelijk niet doorheen komt. Ik heb in andere artikelen overduidelijk uitgelegd, dat dat op de achtergrond geregeld wordt door de overkoepelende organisatie, waar drie miljoen linkse mensen in Nederland bij aangesloten blijken te zijn (na onderzoek door de CIA): de Gnostic Church. Deze nare sekte stookt haar leden in het geheim op tegen van alles, hetgeen hun zoveel macht geeft.

Zoals u nu zo helder kunt zien, gaat links-liberaal Nederland over lijken, zodra ze maar een paar millimeter aan macht moeten inleveren. U hebt gezien waar Extinction Rebellion, Kick Out Zwarte Piet en Antifa toe in staat zijn. U zag wat een enorme ravage Hamas-steunende studenten achterlieten op de Universiteit van Amsterdam. Ik herken de universiteit waar ik ooit studeerde, niet langer. De politie stond in alle gevallen met de handen in de lucht, want het OM steunt hen simpelweg niet en mogelijkerwijs nog andere functionarissen in de hoogste regionen van de politie zelf. Zolang zo’n rotte appel niet te traceren is, kan zelfs de minister van Justitie en Veiligheid er niets aan doen. Dit kinderachtige gedrag dat Links-liberaal Nederland momenteel vertoont, zet hen in een kwaad daglicht. Ik ben zelf ook heel lang links geweest en velen met mij. Totdat je inziet dat deze zijde van de politiek én geen houdbare oplossingen biedt voor welk maatschappelijk probleem ook én dat zij er de oorzaak van zijn dat er geen vooruitgang mogelijk is. Het maakt niet uit op welk gebied. Zodra de Church iets niet wil, vormen ze een muur van verzet. Vervolgens zie je dat rechtse partijen dat wél hebben en op deze manier heeft zo’n groot deel van Nederland afgelopen oktober op rechts gestemd: voortschrijdend inzicht.

Misschien waren de laatste 10 kabinetten niet superlinks, maar het beleid dat zij uitvoerden, was dat beslist wél. Even kort een paar kleine voorbeeldjes:

-Voor het klimaat eist links dat de volledige wereld draait op non-fossiele energie, waar kernenergie níet onder valt. Windmolens en zonnepanelen dus. Dit is een drogidee! De molens en panelen zijn namelijk bepaald niet duurzaam en hebben van geen kant de mogelijkheid genoeg energie te leveren. De elektrische auto’s die links ook eist, kunnen nauwelijks opgeladen worden en er kunnen nu al vaak geen nieuwe bedrijven worden opgericht vanwege een overspannen elektriciteitsnet. Volgens links hebben we geen economie nodig. Ik heb het daarbij nog niet eens over landschapsvervuiling en verstoring of zelfs dood van vogels en zeeleven. Ja, rechts geeft om de natuur!

-Links eist dat Nederland niet alleen de Palestijnen steunt, maar zelfs de gruwelijke terroristische organisatie Hamas. Rechts Nederland heeft niets tegen Palestijnen an sich, maar wees eerlijk: wat doen deze mensen anders dan altijd oorlog voeren tegen het hele bestaan van Israël? Ze voeden zelfs hun kinderen op met een hart vol haat en wapens op basisschoolleeftijd. Israël is een land dat landbouwproducten exporteert en keigoed is in technologie. Ook Joodse mensen buiten Israël hebben door de geschiedenis heen ongelofelijk veel goeds gedaan voor de wereld. Palestijnen voeden de wereld constant met misinformatie over zelfbedachte genocides op hen door het Israëlische leger. De VN die Israël allesbehalve gunstig gezind is, moet desondanks keer op keer toegeven dat zulke berichten niet waar zijn. Nu weer de vermeende genocide op Gazanen. Die beweren dat er ruim 30.000 burgers zouden zijn vermoord door Israël. Wel … de doden blijken hoogstens 15.000 te zijn, waarvan circa 11.000 Hamasleden en de rest gedood door fout afgevuurde raketten van Hamas, die zijn eigen bevolking ermee raakte. Nóg altijd is die bevolking het dictatoriale Hamas niet beu, dat hen nota bene als menselijk schild misbruikt en uithongert. En dat volk moeten wij steunen van links Nederland. Laat de Gazanen liever helpen Hamas op te ruimen en de Israëlische ontvoerde mensen terug te halen.

Wie kan er nu nog premier worden?

Wat we nu zien gebeuren, is dat heel links Nederland, waar helaas ook de nietsvermoedende Partij voor de Dieren zich in toenemende mate bij aansluit, zijn offensief heeft gericht op het verhinderen van een rechts kabinet. De manier waarop zij dit doen, is door iedere mogelijke presidentskandidaat voordat hij of zij wordt voorgedragen al tot de grond toe af te fikken. Geert Wilders was nummer 1, toen kwam Ronald Plasterk en vandaag las ik in het nieuws dat er aangifte tegen Mona Keijzer is gedaan. Ondanks wat Pieter Omtzigt me vorige week al vertelde, kan ik maar één iemand bedenken die hier tegenop zou kunnen. Ik durf geen naam meer te noemen voor het geval de linkse bende ook die persoon in de rug gaat aanvallen. Eigenlijk is dat ook het ergste van links Nederland: ze vallen je altijd zo geniepig in de rug aan, zodat je je niet tegen ze kunt verdedigen. We zitten maar mooi in een impasse.

Het regeringsakkoord is inmiddels goedgekeurd door de Tweede Kamer en houdt overduidelijk een centrumrechtse benadering in. Geen extreemrechts wolkje aan de lucht. Het gaat de linkse lobby dan ook niet om het zogenaamd extreemrechtse, maar om het feit dat de instituties waar hun mensen de lakens uitdelen, corrupt zijn en aan vriendjespolitiek doen. Als ze uitgemest worden, zal in ieder geval een aantal schandalen aan het licht komen, waarna de stekker eruit zal zijn voor het links-liberale. Dát is de enige reden waarom deze groep nu zo wild om zich heen slaat. Ik ben dan ook bang dat de enige tegenoplossing een frontale aanval op een of andere functionaris uit hun gelederen is. Als ik ergens niet van hou, is het van dit soort gedrag, maar het is van levensbelang dat de centrumrechtse regering die klaarstaat, eindelijk kan beginnen met regeren. Ik vind het zeer spijtig dat er geen vreedzame manier bestaat om Nederland fatsoenlijk te besturen. Ik wens u een mooi weekend! Er begint hier net een wolkbreuk. Ik hoop dat het weekend verder droog en zonnig wordt en vergeet niet mijn werk te steunen met een deelactie, inschrijving voor de nieuwsbrief en een donatie.

 

 
 

 
 

 
 
 

SUBSCRIBE: 🔔

You will receive notifications of new articles by email.

 
 
 

Here underneath you can like, share and give a nice reaction!

 

Chariclea Ypsilanti

Chariclea Ypsilanti was born in Athens as a princess from the Byzantine Imperial Ypsilantis family. She was sold to the Netherlands as a child and tortured by the Satan Cult.                               Chariclea fought back. Obtained a Master's degree in Philology, studied music and speaks 11 languages. A proud mom of two boys she is a singer, a teacher, a business owner and a trauma therapist. Nowadays she works as an Anti Terrorism Agent for the US government.                                 Chariclea gives unique information on this website, known only by political leaders from all the world, whom she all knows personally.

Give a nice reaction: