DNA-research

Het laatste schandaal: stiekeme injecties met vreemde genen

Wat ik vanochtend vroeg heb ontdekt, slaat alles. De Nederlandse Raad voor de Kinderbescherming is er in de eerste plaats schuldig aan en de regering moet echt ingrijpen om te zorgen dat de gestoorde “wetenschappers” van de Universiteit van Leiden dit niet ook met anderen gaan uithalen. Watskebeurd? Hou u vast: ik heb genen van een onbekende Nederlandse vrouw ingespoten gekregen en die van mijn moeder zijn onderdrukt. Verhaal volgt hier gelijk onder.

Satanisme een complot?

Satanisme bestaat niet, toch? Dat probeert u elkaar wijs te maken, is het niet? En dan heb je een clan met doorgedraaide complotdenkers die de meest bizarre onzin geloven over satanisme. De waarheid ligt in dit geval niet eens in het midden, maar ergens anders en ik kan het weten, want ik heb erin moeten opgroeien. Sinds 2009 doe ik er samen met de geheime diensten van zo’n 30 landen officieel onderzoek naar en proberen we mij en een heleboel anderen uit deze sekte te bevrijden. Tot nog toe is dat met 40 mensen gelukt. Als die sekte niet bestond, konden wij dat werk niet doen! Leest u dit daarom maar eens en ga dan nog eens bij uzelf na: als dít geen satanisme is, wat is het dan wél?

Satanisten zijn onderdeel van de Gnostic Church, een vooral niet christelijke sekte die in het kwade gelooft. Zij zijn overblijfselen, zo is uit wél wetenschappelijk onderzoek van de geheime diensten gebleken, van de Hunnen. Zij waren een uiterst brute Turkse stam onder leiding van Attila, die in de vijfde eeuw n.C. gruwelijk huisgehouden heeft in grote delen van Europa. Toen ze in Nederland aankwamen en niet kundig genoeg waren om boten te maken om naar Engeland over te steken, hebben ze zo’n beetje het halve land geplunderd, gemarteld, verkracht en/of vermoord. Daarna zijn ze hier gebleven. Zo agressief als ze waren, konden ze niet blijven uiteraard. Maar zij zijn de alchemisten, heksen en Gnostic Church zo u wilt, geworden. Ze kwamen uit de Kaukasus en vandaag de dag doen ze in Azerbeidjan nog steeds dezelfde satanische rituelen met pasgeboren baby’tjes als de leden van deze sekte hier: één verkrachting en daarna pompen ze het kindje vol met demonen, zodat het de traditie moet volgen. Zo niet namelijk, dan komen de demonen in opstand en maken ze het leven van het kind kapot.

Als u er meer over wilt lezen, dan heb ik hier een artikel over de échte satanische rituelen en hier eentje met rituelen die ze níet doen. Bloed drinken bijvoorbeeld.

Beknopte achtergrond

De Nederlandse sekteleden zijn allang vergeten dat ze van Turkse oorsprong zijn, maar het Turkse regime weet dat wél. Daarom zijn Nederland en Turkije altijd zo irritant bevriend met elkaar. Normaliter zou Nederland toch niets te maken willen hebben met dit wrede onderdrukkende regime? Helaas is dat toch zo en uit dit artikel zult u weten hoe lang de arm van Turkije echt is. Paar centimetertjes langer dan u dacht, zal ik maar zeggen. Duzz … toen mijn moeder zwanger van mij was en de Griekse keizerlijke familie op weg was een kroonprinses te krijgen, gingen in Turkije de kwaaje koppen bijeen zitten. Turkije is immers geen land, maar het oostelijke deel van Griekenland en heet in het echt Anatolië (Ανατολία in hetGrieks, wat oosten betekent). De Turken die slechts met z’n 5 miljoenen zijn, hebben ons land een eeuw geleden afgestolen door met de machtswellustige Engelsen samen te heulen en niet alleen op Armeniërs, maar ook op Grieken, Koerden en Assyriërs genocide te plegen. Volgens de CIA hebben zij maar liefst acht miljoen mensen vermoord. Als beloning joegen de Engelsen onze familie – wij waren tot 1923 keizers! – naar Athene en sindsdien houdt de Turkse minderheid huis in Anatolië.

De Turken besloten mij te ontvoeren naar hun vrindjes in Nederland, want de wereldwijde top van de akelige Gnostic Church bevindt zich in Amsterdam. Als mijn familie namelijk Anatolië terughaalt, is de macht van de Turken gebroken en dat willen ze duidelijk niet. Als u wilt weten hoe machtig de Turken zijn, zou u dit kunnen lezen. Ze smeten me zelfs in de satansekte, waar ik vele malen gruwelijk verkracht werd en in een kindertehuis moest, waar ik als baby’tje daarnaast ook nog uitgehongerd, verwaarloosd en mishandeld werd. Mijn ouders vonden me 5 keer terug tussen mijn geboorte en de leeftijd van vierenhalf jaar.

Genen van een satanist in je lijf

Ik kan een serie thrillers schrijven over alles wat er met me gebeurd is, maar ik vertel liever korte stukjes over een aantal moordpogingen en andere halsmisdaden die de Nederlandse Gnostic Church die nauw verweven is met de overheid in dit land, tegen me heeft begaan. Dat doe ik, omdat het niet mijn doel is om van me af te schrijven of het slachtoffer uit te hangen, maar om uw overheid te choqueren. Dan hebben ze steeds minder macht over me om me kwaad te doen, ziet u. Ook al weigert u allemaal hardnekkig om mijn strijd te steunen, hetgeen het domste is dat u kunt doen, de overheid leest mijn website wél en kan de misdaden die ik hier gepubliceerd heb, niet nogmaals tegen me begaan. Dan worden ze immers gearresteerd. Als u mij WEL zou steunen, was de sekte allang verleden tijd geweest, maar de meeste Nederlanders hebben het verstand niet om dat te snappen. En de hele media van links tot rechts is tegen me opgestookt en bedreigd om me niet te helpen, dus ik heb geen andere keuze dan alles hier maar neer te pennen.

Dus vandaag het satanische ritueel dat de sekte, die overdag bij de Kinder”bescherming” werkt, met mij deed toen ik bijna 9 maanden oud was. Ze hadden fíjn een straal agressief satanisch koppel gevonden om me illegaal te adopteren. Die waren echter blond, terwijl míjn ganse familie heel erg donker is met ook een heel gekleurde huid. We zijn Aziatische Grieken uit Constantinopel, ziet u wel. Geheim DNA-onderzoek is het stokpaardje van de Gnostic Church en dus kreeg ik gewoon even een injectie met de genen van een Hollandse vrouw. Onder het mom van “Leuker kunnen we het niet maken; simpeler wel”. Deze vrouw had drie dagen voor mijn geboorte een dochtertje gekregen, dat ze had afgestaan. Ik heb haar gevonden, ze woont in Brabant en heeft gelukkig wel een goed leven.

Deze mevrouw heeft een geboorteakte, waarin staat dat ze in Amsterdam geboren is als dochter van bovengenoemde vrouw en afgestaan ter adoptie. In míjn geboorteakte staat dat ik Chariclea Ypsilanti – Χαρίκλεια Υψηλάντη – heet en op 25 juli 1966 in Athene geboren ben uit Paris Ypsilantis en Terpsichóri Prodrómou. Ik ben Chariclea genoemd naar mijn oma van moeders kant, die in Thessaloniki woonde. Wat deed de Nederlandse staat nu? Awel simpel: er waren nog geen computers bij de gemeente in de zestiger jaren, dus ze verstopten mijn geboorteakte “gewoon”. Toen draaiden ze een kopietje van de geboorteakte van het andere baby’tje en drongen dat aan mij op. Toen was ik opeens een Hollandse baby met een “onbekende” Griekse vader. Onbekend … mijn vader is de kroonprins van Griekenland dus hè.

De zieke genen van een satanist

Omdat ik dus nooit mocht uitvinden wie ik ben, kreeg ik een injectie met de genen van die vrouw die mijn moeder in de verste verte níet is. Ze is nog schizofreen ook en de Nederlandse staat heeft mij zonder enig bewijs mijn hele leven lang verweten dat ík zogenaamd schizofreen zou zijn. Nooit een test gedaan en ik mocht het zelf ook niet laten doen om mijn geestelijke gezondheid te bewijzen: ik werd bedreigd dat ze dat niet zouden accepteren. Bij de injectie van de vreemde genen werden mijn moeders genen onderdrukt. Daarom lijk ik veel te weinig op haar. Mijn twee jongere zusjes lijken meer op haar dan op onze vader en ik zou normaliter meer op mijn vader lijken, maar nu lijk ik helemaal nergens op. Gelukkig bestaat er nog een God en schoot die me in de vorm van mijn man Costas in samenwerking met de CIA te hulp.

Erger nog dan mijn gestoorde uiterlijk: ik kreeg ook de ziektes en andere mankementen – onzekerheden, kwalen en toestanden – van die Hollandse vrouw, die in die sekte was opgegroeid. Ik ben dus veel te klein (mijn familie is lang!) en blond, heb overgewicht, een kapotte huid, een slechte motoriek, ben ontzettend bijziend, onhandig en nog veel meer. Omdat ik geen genetische aanleg voor wat voor mankementen ook had, kreeg ik te maken met zulk extreem geweld dat mijn levennet zo maakte als het geïnjecteerde DNA aanwees. De pleegmonsters misbruikten en mishandelden me niet alleen, maar ze smeten me zelfs keer op keer van de trap uit pure haat. En uit het slaapkamerraam waar ik in een bak water viel, van de commode en de fiets. Toen ik drie was, overleed ik na weer zo worp van hun trap. Ze verkrachtten me eerst voordat ze me naar het ziekenhuis brachten en zodoende was ik een uur lang dood. Uiteraard verzin ik ook dit niet, maar zijn het de woorden van de behandelend arts in het ziekenhuis in Emmen. Sindsdien heeft mijn hele rechter hersenhelft het nooit meer gedaan en lijd ik een dood leven. Hij is nu weer aan het genezen, maar ik heb zoveel pijn in mijn toen gebroken rug en nek die nooit goed hersteld zijn, dat ik gehandicapt ben.

Dit is allemaal gebeurd, omdat ik de genen van een akelig, gemeen, koud en onsympathiek mens bij me moet dragen. Mensen voelen en zien niet míj, maar háár wanneer ze mij zien en haten me dan. Zo belangrijk is gevoel! Eindelijk is dat raadsel ook opgelost: ik wist niet dat ik haar genen in me had zitten. Ik ben een lieve en warme vrouw, dus waarom moet ik altijd zo gehaat worden? Nou, omdat ik haar vervuilde DNA in me moet dragen. Zij krijgt wél altijd overal de mensen aan haar kant, omdat die míj bij haar voelen. Erger nog: toen ik moeder werd, gaf ik zonder het te weten de kwade genen van dit onmens aan mijn jongens door. Ze hebben wel iets van mij en van Costas, maar er is ook weer met hún genen geknoeid om te doen lijken dat ze een andere vader zouden hebben. En ook allebei een andere vader.

Nee, ze zijn allebei van Costas en mij en ik als moeder zal dat toch wel weten, nietwaar? We zijn nu dus bezig de ratten en stiekeme indringers uit ons lijf te jagen. Dat kan slechts op één manier: door de ziel van de eigenaar van het vreemde DNA uit jezelf weg te halen. Dat doe je door in je schaduw te kijken en dan alles wat niet van jezelf is, te zien en te verwijderen. Eindeloos veel werk, maar het werkt perfect. Dan kan de smerige en corrupte PedofilieBescherming mijn jongens met de beste wil ter wereld niet meer bij ons vandaan houden. Via deze genenzooi hebben ze immers macht over ons. Ze hebben mijn jongens tegen mij en Costas opgestookt en houden ons allevier uit elkaar met een bos leugens om u tegen te zeggen. Verder hebben ze dus 13 heksen betaald om mijn leven iedere keer weer kapot te slaan.

 

Nou, nu weet u dan wat satanisme wél en niet is. Kinderen worden meestal eenmalig misbruikt om macht over hun leven te krijgen, want gewoon liefde kennen deze gekken niet. Verder spelen ze elkaar overheidsbanen toe, waardoor grote delen van de overheid in Nederland in hun klauwen zijn. Jeugdzorg, onderwijs, het hele Ministerie van Justitie en Veiligheid en de medisch-farmaceutische sector met de Kwakzalverij als hun waakhond. Internationaal gezen hebben ze de VN deels in hun macht, veel media en tweederde van de landen op de wereld via Rusland. Te weten alle landen in Zuid-Amerika, Afrika en grote delen van Azië. Daarom zijn al die landen zo arm en corrupt.

De CIA heeft kortgeleden eindelijk de ledenlijst van de Gnostic Church gekregen. In Nederland heeft die maar liefst drie miljoen leden en in Griekenland twee miljoen. Wereldwijd zo’n 1,2 miljard. Dat is ongeveer één op de vijf inwoners, dus ja het is zaak om deze toko eens uit te mesten! Hou op uw kop in het zand te steken en als u hierbij hoort, schrijf u vandaag nog uit en ga goede dingen doen in plaats van slechte. Gaan de demonen binnenin u dan dwarsliggen, zoekt u dan een Jungiaanse psycholoog om ze eruit te trekken. Klaar. Goedheid is een keuze. En ga eindelijk mijn artikelen eens overal delen, u inschrijven voor de nieuwsbrief en help es mee deze modderpoel uit te baggeren. Axies bij Praxis!
 

 

 

 
 

 
 
 

SUBSCRIBE: 🔔

You will receive notifications of new articles by email.

 
 
 

Here underneath you can like, share and give a nice reaction!

 

Chariclea Ypsilanti

Chariclea Ypsilanti was born in Athens as a princess from the Byzantine Imperial Ypsilantis family. She was sold to the Netherlands as a child and tortured by the Satan Cult.                               Chariclea fought back. Obtained a Master's degree in Philology, studied music and speaks 11 languages. A proud mom of two boys she is a singer, a teacher, a business owner and a trauma therapist. Nowadays she works as an Anti Terrorism Agent for the US government.                                 Chariclea gives unique information on this website, known only by political leaders from all the world, whom she all knows personally.

Give a nice reaction: