caucasus
De eindeloze onherbergzame steppes van de Caucasus

Het gevaar van de sekte van politiek links én rechts

Het heeft geen enkele zin om artikelen te schrijven als je zó hard wordt tegengewerkt dat niemand ze ooit te zien krijgt. Ik zit hier al minstens 15 jaar mee en niemand die es eventjes helpt om mijn werk te delen. Mensen begrijpen ook niet wat het gevaar op de wereld en specifiek in Nederland is. Ze denken: ik stem links, dus ik stem voor het goede. Of: ik stem PVV of FvD, dus ik zit goed. Nee! Het gevaar dreigt van beide kanten, zoals iedere zichzelf respecterende maffiabende het zou regelen. Waarom zou de wereldwijde destructieve machtsmaffia dan alleen maar vanuit de linkerflank aanvallen? Onlogisch en dat doen ze daarom ook niet. 

 

Ongelofelijk maar waar!

Ik weet het echt allemaal wel: men leest mijn website niet en is niet op de hoogte van wat er werkelijk op de wereld gebeurt. Degene die daarover schrijft, want dat is haar werk namelijk, dat ben ik en ik doe dat in samenwerking met de Amerikaanse overheid – in het bijzonder de CIA. Sinds maart dit jaar werk ik voor de Amerikaanse overheid en help ik deze vreselijke maffiabende uit de macht te ontzetten. Dat kan geen enkele politieke partij, want er komt véél en véél meer bij kijken dan u zelfs maar kunt verzinnen. Het is werk voor de verenigde geheime diensten van een heleboel landen onder leiding van de CIA. U moest eens weten hoe ontzettend veel onderzoek deze geheime dienst uitvoert en laat uitvoeren! En de technologie die ze er hebben.

Waarom weet u dat niet? Omdat die negatieve, boze clan niet toelaat dat u belangrijke informatie ontvangt. Daarom blokkeren ze mij ook op letterlijk alle mogelijke manieren, waar zelfs de meest geavanceerde cyberprofs nog nooit van gehoord hebben. Ik vertel geen wilde indianenverhalen over bloeddrinkende vampieren en dat soort, maar de droge werkelijkheid zoals die exact is. Ik ben een groot fan van Marvel, maar hun verhalen kunt u op Disney+ bekijken, niet hier. Zoals ik eerder al eens opmerkte, weten schrijvers van dit soort heldenverhalen en andere strips, boeken en films vaak meer dan de gemiddelde mens over hoe de wereld stiekem vanuit de coulissen alle kanten op gestuurd wordt, maar ze krijgen geen rondleiding bij de CIA voordat ze een nieuwe serie schrijven.

Als ik dus dingen vertel die u ongelofelijk toeschijnen, moet u niet gelijk denken dat ik het verzin. Waarom zou ik dat doen? Voor de aandacht? Waarom zou ik aandacht willen voor iets wat onzin is? Ik zit hier met een hele website met mijn naam en toenaam op het internet en met een actief Twitteraccount. Dan ga ik geen flutkul vertellen. Ik ben een trotse, zelfverzekerde vrouw, antiterrorisme-agent, academica, echtgenote en moeder. Alleen al uit liefde en respect voor mijn gezin en familie zou ik het niet eens in mijn bolle harses halen om zelfs maar één leugen te vertellen. Of een blikje nonsens.

Omdat er dus van twéé kanten mokerhard wordt gelobbyd in de wereldpolitiek en u niet weet waar dat vandaan komt, schijnt de waarheid u wat vreemd toe. Ja, ‘t ken verkere, zeggen we dan. Schijn bedriegt nu eenmaal. En ja, ik ben echt de kroonprinses van Griekenland. Hoe het kan dat zo weinig mensen in ons eigen land weten dat wij nog een keizerlijke familie uit de Byzantijnse tijd hebben, heb ik nog steeds niet ontdekt, maar we zijn het toch echt. In Griekenland weten de meeste mensen wel dat wij, de familie Ypsilantis, 470 jaar lang Anatolië (wat u nu zo onterecht kent als “Turkije”) bestuurd hebben. Ik ben zeker niet van plan om nog keizerin te worden, maar een vinger in de pap heb ik al heel lang in de wereldpolitiek. Misschien wilt u er eens voor gaan zitten om mijn verhaal te lezen, want de problemen stapelen zich op en niemand lijkt meer een oplossing te weten. Dat is schijn, want de oplossingen zijn klinkklaar. De uitvoering ervan is wat zo lastig is.

 

Voorstellen: de sekte

De reden nu waarom ík zo’n belangrijke figuur ben, dat ik maar liefst zes keer ontvoerd ben als kind vanuit Griekenland naar Nederland, is dat ik de erfgename van het Byzantijnse Rijk ben – van het gehele Griekenland dus. Mijn familie probeert sinds het Verdrag van Lausanne uit 1923, dat niet is ondertekend door de keizer van Anatolië zelf – aka mijn overgrootvader – en dat dús ongeldig is, ongedaan te krijgen. Daarom hebben de Turken mij laten ontvoeren en mij letterlijk in de satansekte gesmeten hier in Nederland. Ik heb dat kortgeleden pas ontdekt en allemaal uitgelegd in vorige artikelen; heel kort is dat omdat achter de Turkse regimes in Turkije Anatolië, Azerbeidjan, Iran, Rusland, Afghanistan én Nederland een sekte zit: the Gnostic Church, het gnosticisme als u er al ooit van gehoord hebt. Als mijn familie het gedaan krijgt om Turkije weer Anatolië te maken – het oosten van Griekenland – is de macht van deze sekte afgelopen en daarom mag ik geen leven hebben. Geen gezin, geen inkomen, geen gezondheid, NIETS. En vooral geen media-aandacht! En hoe smerig is het niet dat ik 58 jaar lang niet eens mag weten waaróm de Nederlandse staat me zo haat en me constant mijn leven weer kapotslaat. Het is niet omdat ik iets verkeerd gedaan zou hebben, maar omdat ik degene ben, die de macht van de Turken moet intomen. En dat mag ik niet weten, want dan kunnen ze niet meer van me winnen. Nu ik het toch weet, houden ze me gevangen.

Ondanks dat de wereldwijd circa 1,2 miljard leden van deze sekte geen bloed drinken en ook geen omgekeerde kruisen gebruiken, zijn het wel degelijk satanisten. Echte satanisten, niet die uit de sprookjes van mensen die proberen zich een voorstelling te maken van wat een satanist zou kunnen zijn. Als u er meer over wilt weten, heb ik hier verteld wat voor rituelen deze gasten doen en hier wat voor rituelen ze níet doen. Het is nog altijd gruwelijk, maar ze ontvoeren geen miljoen kindertjes per jaar voor de seksindustrie. Het ronselen daarvan gaat op heel andere manieren, namelijk door hele bevolkingsgroepen arm te houden en dan de ouders te dwingen hun kinderen te verkopen. Pedofilienetwerken zijn er ook niet, want deze sekte misbruikt haar eigen kindertjes eenmalig voordat ze twee jaar zijn. En de prostitutie met minderjarige meiskes in Thailand en omstreken zijn bekend. Het is heel erg dat het gebeurt, maar er zit geen netwerk achter. Het spijt me. Wel zit de Gnostic Church met haar vele tentakels als een soort van Medusa achter de wereldwijde drugsproductie en -handel, net als achter corruptie, oorlog, honger, ziekte en alle dwingelandij en ellende.

 

Een Turkse achtergrond

Het is heel bijzonder, maar deze hele sekte heeft een Turkse achtergrond. Laatst sprak ik een Koerdische historicus op Twitter en ook die zat ernaast met zijn verhaal over waar de Turken origineel vandaan komen. Dat is ook lastig te determineren, aangezien het volk uit allerlei stammen bestaat die nog maar duizend jaar geleden nog een nomadisch leven leidden. De CIA heeft op dit vlak de beste informatie en zij zegt dat hun afkomst toch echt de Caucasus is: vanaf Azerbeidjan naar het noorden tot Oekraïne ongeveer en dan naar rechts richting Kazachstan.

De Aziatische steppes zijn nooit bevolkt geweest door Indo-Europese volkeren, maar door Turkse stammen die iedere keer weer andere namen hadden. Deze stammen staan erom bekend dat ze de natuur niet weer opbouwden waar ze gewoond hadden, maar gewoon wegtrokken en dan ergens anders het gras en de struiken weer lieten opvreten door hun enorme geiten, schapen, paarden en kamelen. Zaratoestra waarschuwde al in 1250 v.C. dat ze zich ergens moesten vestigen en dan de natuur bewerken, want anders zouden er milieurampen komen. Wel, hatsjiekiedee: dit is één van de belangrijkste oorzaken van de klimaatverandering waar de wereld momenteel mee kampt. Veel belangrijker en ingrijpender dan de CO2-uitstoot en vooral ook de stikstof waar politici van onze tijd over bakkeleien.

Het Turkse volk bestaat volgens hun eigen gnostische geloof uit de nazaten van Adam en Eva en is daarom dienaar van het kwaad. Zij menen namelijk dat God hen heeft verplicht om het kwaad op de wereld te zijn en verrek als het niet waar is: de CIA deed onderzoek naar hun genen en ontdekte dat die niet anders zijn dan die van andere mensen. Ze zijn dus niet van binnen kwaadaardig, maar worden zo gemaakt door opvoeding. Daar ga ik niet over uitwijden, want het is al erg zat dat ik wéér helemaal vanaf nul moet beginnen met uitleggen wie de Gnostische sekte is en anders wordt dit artikel een boek. Heel in het kort traumatiseren ze hun kinderen net zolang en leren ze hun kwaad te doen, totdat ze het daarwerkelijk gaan doen. Deze praktijk heet satanisme en dat is wat het is. Het is iets wat ooit begonnen is en wat ook per nú kan stoppen, zodra die mensen begrijpen dat het onzin is dat ze kwaad moeten doen. Dat ze juist net als anderen het recht hebben – maar ook de plicht! – om juist goede dingen te doen. Voordat mensen nu weer over me gaan zeggen dat ik als Griekse tegen de Turken zou zijn of een racist of weet ik wat, leg ik het maar even uit.

 

Het islamitische gevaar

Okee terug naar het hier en nu. Hier in Nederland nu op dit moment is er afgelopen november een rechtse regering gekozen met een overdonderende meerderheid voor de PVV. Men dacht: okee, de instituties in dit land, zoals rechtspraak, onderwijs, jeugdzorg, media en de medische sector, zijn allemaal kneiterlinks. Als ik nu rechts ga stemmen, dan moeten die democratiseren en komt er weer evenwicht. Tja. Om dat gedaan te krijgen had u beter voor VVD, NSC of BBB kunnen stemmen. Ik weet dat de VVD zijn populariteit kwijt is, omdat ze te ver zijn meegegaan met de linkse hardnekkige machtsclub, maar als ze niet meer met linkse of weifelende partijen hoeven samen te werken, kunnen ze weer gewoon de rechtse partij zijn die ze eigenlijk zijn. De linkse vleugel van deze partij is uitgeschakeld en daarom ziet u ministers Van der Wal en Van der Burg nu vertrekken.

Waarom hou ik mijn hart zo vast bij de PVV (en FvD)? Wel, ik weet dat Geert Wilders ook van de gnostische club is, net zoals heel erg veel politici in linkse partijen, vooral GroenLinks en PvdA. En Thierry Baudet ook. Dat weet ik omdat ik met de CIA werk om die gnosticisten uit te schakelen en de CIA eindelijk een maand of twee geleden hun ledenlijst kreeg. Daarop stonden in Nederland 3,6 miljoen mensen (!), in Griekenland 2 miljoen (ja!) en wereldwijd 1,2 miljard. Dat is nog zonder de moslims, want de islam is ook gebouwd op het gnosticisme. Haar gewelddadige tak het islamisme is de gesofisticeerde gnosticisten de baas en daarom ziet u Europa vollopen met onaangepaste moslims, terwijl de volledige linkse politiek het laat gebeuren zonder iets te doen. Het is baas boven baas in de pikorde en daarom heeft de linkse club de hele woke al een eeuw lang voorbereid, waardoor alles wat de regeringen proberen te ondernemen tegen islamisering direct wordt weggestemd door parlementen als zijnde racistisch of zelfs fascistisch.

De islamisering van Europa is allang ingezet en is heel moeilijk te stoppen op deze manier. De islam met haar sharia en boude uitspraken over Joden, christenen en andere gelovigen is geen kattepis en is vastbesloten een wereldwijd kalifaat te stichten. De hele wereld zál moslim worden, of ze het wil of niet en in het verleden hebben we al gezien dat niemand ooit uit eigen vrije wil moslim is geworden. Dat gebeurde altijd met het zwaard op de keel en het nare is dat ze daarna nooit rust, vrede en welvaart kregen. De islam hield dat juist tegen met haar ondemocratische en agressieve aard met letterlijke haat tegen vrouwen en andersgelovigen. Als iemand praktizerend moslim wordt, gaat hij (of zij) dit allemaal geloven namelijk, omdat het in de koran dan wel de hadith staat en verplichte kost is. De leiding van de islam vertikt het om de hatelijke passages uit de koran te schrappen en daaruit kunnen we zonder omhaal concluderen dat ze dit echt allemaal geloven.

De oprukkende islam, waar Europa 1400 jaar tegen gevochten heeft, dwingt ons 1400 jaar terug in de tijd en dat is wel degelijk een groot gevaar. Kijk maar naar de criminaliteitscijfers in alleen al Nederland: die liggen vele malen hoger bij de allochtone bevolking. Wat extreemrechts nu wil, is de islam te zwaard bestrijden. Hup onaangepaste moslims het land uitzetten en de islam zelfs verbieden. Maar u ziet wat er gebeurde toen Nederland een rechtse regering koos: links Nederland stond als één geheel op als een wraakgodin en sloopt menige snelweg en universiteit. Als de regering mensen gaat uitzetten, laten ze het land affikken. Dat is gewoon niet veilig en moet op weldoordachte manier gedaan worden, via diplomatie met de landen van afkomst van de drukteschoppers. Zonder dat blijft er geen draad heel van Nederland en zelfs van Europa. Daarom is rechtse politiek ook zo gevaarlijk.

 

Een feitenloze wereld

In feite is het niet meer dan normaal dat ieder land zijn eigen volk bovenaan wil hebben staan en toch een beetje een nationale staat wil hebben. Dat is geen etnische schoonmaak, maar het creëren van veiligheid en leefbaarheid voor de burgers. En om de feiten even aan elkaar te binden: weet u wie ook 100 jaar bestaat? Jawel: het door genocide verturkste Anatolië als staat met de valse naam Turkije, terwijl er maar vijf miljoen Turken in dat hele land wonen. Zodra de Turken, die dus denken dat ze het kwaad op aarde dienen te zijn, ons land als cadeautje bij de thee kregen van de VN middels de corrupte gnosticisten uit Engeland, gingen ze hun macht wereldwijd uitbreiden. Nog steeds hebben deze twee landen bijzondere banden met elkaar via hun geheime diensten, wetenschap en een Engelse opleiding voor Turkse CEO’s.

Dus wat gingen ze doen? Aan de wetenschap rammelen om de waarheid op losse schroeven te zetten, hetgeen in de jaren ’20 van de vorige eeuw begon. Zij begonnen de wetenschap ervan te beschuldigen dat zij door een groepje elitairen zou worden bestuurd, die zelf mochten uitmaken wat wel en niet wetenschap was. Ze begonnen dat feitenloze gezemel dat we vandaag zo goed kennen in de Social Justice: waarom zou ik uitgaan van feiten als de wereld toch steeds verandert? Waarom zou ik mijn verstand vermoeien door na te denken over het leven? Ik leef liever op gevoel en zit veel lekkerder in mijn hart dan in mijn hoofd. Daarmee kwam de wetenschap aan het wankelen en konden de universiteiten opgevuld worden met onzinnige theorieën zoals vandaag het geval is. En politiek die vandaag de dag zelfs Joden uitsluit, net als in de jaren ’30 vlak voordat de Tweede Wereldoorlog begon en de Joden hun leven niet meer zeker waren.

 

Antisemitisme: het einde van de beschaving

Hierdoor is het nu heel moeilijk om met feiten te komen over wat dan ook. Het Covidvirus, wat racisme nu eigenlijk wel en niet is en waar nationalisme begint en stopt en zelfs over cijfers wordt geruzied in de hoogste kringen. Statistieken worden gemanipuleerd, zodat we als burgers zelfs daar de waarheid niet meer uit kunnen halen. Maar het allerergste is toch wel dat het decennialang volledig taboe was om zelfs maar te benoemen dat Nederland vol was en niet meer immigranten moest opnemen. Miljoenen en miljoenen kwamen erbij, waaronder veel te veel onaangepaste moslims, die ons nu hun wetten dicteren middels zelfingerichte sharia”rechtbanken” en demonstraties voor de in Turkije uit ISIS ontstane terrorismebende Hamas, tegen Israël. Ze dwingen ongelijkheid tussen man en vrouw af middels onder andere hoofddoeken die wij niet mogen verbieden van hen en terroriseren hele wijken in steden en scholen.

Omdat Nederland dus afgelopen november duidelijk gekozen heeft voor verandering en daartoe veelvuldig onhandig op de PVV stemde, is de gnostische club van links-liberaal Nederland woedend. Het hele land zit immers aan elkaar geplakt met hun ongenadig geniepig in elkaar stekende wetjes en regeltjes. Dat verander je niet maar zo en als de nieuwe regering het probeert, komen er ladingen grote schandalen naar boven. Links Nederland heeft immers vanaf 1945 zoveel kunnen knoeien als ze wilde en slaat nu wild om zich heen. Waarom moest ik zonodig naar Nederland bijvoorbeeld? Wel, omdat hier het gnosticisme zijn bazen heeft zitten – momenteel maken Frans Timmermans, Elon Musk en Edith Schippers de directie uit – en het hier zo diep geworteld is. De Gnostic Church werkte mooi samen met de Turken en had zelfs een contract met ze wat ze wel en niet met me doen mochten. Daar hielden ze zich vooral niet aan en mijn leven en dat van mijn jongens is dan ook niet na te vertellen van de eindeloze misère en de trauma’s van het gescheiden moeten zijn van onze familie en het altijd maar weer opgejaagd worden door de Nederlandse overheid.

Het probleem is nu dat in deze linkse kliek veel Joodse mensen zitten. Die maken echter niet de dienst uit. Zij behoren niet tot de gnostische sekte en zijn juist links, omdat ze solidair willen zijn met iedereen. Het is absoluut van geen kant waar dat er Joden in de wereldmachtclan zitten, die de wereld besturen. Zij zijn juist van de goede kant en hebben ontzettend veel betekend voor de wereld qua wetenschap, economie en alles. Zodra we ons tegen Israël keren, waar een groot deel van onze beschaving vandaan komt, samen met Griekenland (ja ik moet het even zeggen), loopt onze beschaving schade op. Gelukkig besloten alle 15 universiteiten van Nederland de afgelopen week dat ze hun banden met Israël niet wensen te verbreken. Voor wat immers? Voor een zootje extremistische en straalagressieve terroristen, genaamd Hamas? Wat voor wetenschap ga je daarvandaan halen? Antisemitisme doet de beschaving omvallen, beter niet doen dus.

 

Nu naar rechts

Dat links Nederland veel macht heeft en ontiegelijk dwarsligt nu zij één keertje niet mogen regeren, weten we wel. Maar waarom is dat hele rechtse ook zo fout? Wel … de PVV is tegen het steunen van Oekraïne en heeft vriendschappelijke banden met Rusland (net als FvD). En met de extreemrechtse Hongaarse premier Orbán. Mensen sturen foto’s rond van een schone straat in Rusland of in Hongarije en zeggen dan: “Kijk eens, hier ligt geen troep op straat en lopen mensen er netjes bij. Zo willen wij het ook”. Heel begrijpelijk! Alleen is dat extreemrechtse toch niet echt heel democratisch. In Servië waren bijvoorbeeld verkiezingen in december jl. en die zijn volgens alle bronnen heel oneerlijk verlopen. Daardoor is de zittende extreemrechtse regering “herkozen” en die beweegt het land met vaste hand richting Rusland. De bevolking wordt niets gevraagd en wordt zelfs overgeslagen, want die heeft deze premier helemaal niet herkozen. Ook in Oekraïne zullen de Russen in het oosten wel even beslissen dat het land weer bij Rusland dient te horen, terwijl de meerderheid in het land zich bij het westen wil aansluiten.

Is dat dan wat u wilt voor Nederland? Van de dwang van links dat het land in hun greep hield naar een coup door rechts? De PVV heeft geen leden en is daarom echt niet democratisch, hoe u het ook wendt of keert. Ik zou ook heel graag willen zeggen dat het nu goedkomt met Nederland, nu de PVV gaat regeren. Helaas is het monster dat ons in zijn greep houdt, tweekoppig. Bovendien heeft links het land nog altijd in zijn ijzeren greep – zie het OM maar dat nu weer bekladders van een moskee in Heerlen in ‘t gevang zette, maar de slopers van twee universiteiten niet eens liet oppakken en zie hoe de media over de bevrijding van nog eens vier Israëlische gijzelaars berichtten.

Zij lieten niet gebeuren dat een rechtse regering het land gaat besturen en drongen Dick Schoof op als “premier”. Oud-directeur van IND, AIVD, MIVD én NCTV, hoe verzin je het! Die is echt niet door Geert Wilders uitgekozen, daar kunt u wel donder op zeggen. Deze man moet gaan zorgen dat er geen enkele moslim, hoe crimineel ook, het land wordt uitgezet en dat het hele land verder ook zo kneiterlinks blijft als het nu is. Dat wordt nog een harde dobber, want de premier is wel de grote baas in het land en Schoof is voormalig PvdA-lid. We zijn nog lang niet aan het einde van de tunnel, maar in ieder geval komt de waarheid over deze uiterst vervelende en ook criminele club wel naar buiten sinds een paar jaar. Verwacht niet te veel goeds van de nieuwe regering en echt lieve mensen: lees mijn artikelen en steun mijn werk, want u hebt deze kennis nodig om met z’n allen de wereld tot iets moois voor iederéén te maken. Voor álle landen op de wereld en álle mensen, niet alleen voor een kleine elite. En het obstakel zit net zo goed rechts alsook links. Het spijt me. Ik heb het niet gemaakt!

 

 

 

donation

 

 

 

 

 

 

 

SUBSCRIBE: 🔔

You will receive notifications of new articles by email.

 

Here underneath you can like, share and give a nice reaction!

 

Chariclea Ypsilanti

Chariclea Ypsilanti was born in Athens as a princess from the Byzantine Imperial Ypsilantis family. She was sold to the Netherlands as a child and tortured by the Satan Cult.                               Chariclea fought back. Obtained a Master's degree in Philology, studied music and speaks 11 languages. A proud mom of two boys she is a singer, a teacher, a business owner and a trauma therapist. Nowadays she works as an Anti Terrorism Agent for the US government.                                 Chariclea gives unique information on this website, known only by political leaders from all the world, whom she all knows personally.

Give a nice reaction: