fractal-escher
Escher's (?) fractals

Europapa’s, studenten voor Hamas, klimaatactivisten vs immigratiestop

Eindelijk mag ik weer effetjes los met het schrijven van een normaal stuk over een normaal onderwerp. Dat er een wereldwijde elite is die boze dingen doet maar niet Joods is en wat ze wél doen in het echt, wil er toch niet in bij u. Je krijgt in deze onrustige wereld alleen maar de aandacht als je precies napraat wat anderen ook al hebben gezegd. Alleen net even in andere bewoordingen. En dus ga ik dat lekker niet doen! Vandaag eventjes napraten over het songfestival, de studentendemo’s in Amsterdam, de klimaatprotesten en daartegenover een immigratiestop.

Logisch redeneren is iets wat tegenwoordig eigenlijk niet meer mag. Het is zo taboe als zeven deuren en je straf is dat je gelijk extreemrechts wordt genoemd als je het toch durft. Links zegt dat je op ánderen die wetenschap zeggen te bedrijven, dient te vertrouwen en dat je daar zelf niet bij mag nadenken. Jij bent geen viroloog, geen klimaatwetenschapper die precies op dat ene onderwerpje waar het over gaat, is afgestudeerd en geen gerenommeerd econoom immers? Mond houwe dus en luisteren. Rechts zegt dan: nou, ik heb heus ook boeken in huis en Google op mijn foon. Ik kan zelf de waarheid over allerlei onderwerpen ook wel uitzoeken. Er zijn veel wetenschappers die het niet zo nauw nemen met de feiten, dus begrijpelijk is dat laatste wel. Zelf denk ik dat de waarheid in het midden ligt, maar het is ondoenlijk om over letterlijk íeder nieuwsitem uitgebreid navorsing te doen.

Ik ben dan ook maar wat blij dat ik een hele ris internationale politieke leiders mag kennen, van wie ik te horen krijg hoe de vork in de steel zit. En dat de geheime diensten ook een handje helpen hierbij. Maar het zou aardig zijn als ik nou eindelijk eens een lezerspubliek had dat geïnteresseerd is in hoe de dingen echt zijn. Tot nog toe schort het daar nog erg aan en u hebt uzelf met die afwijzende houding.

Gediskwalificeerd!

Gelijk hebben we dan alweer een probleem. De CIA, die altijd van alles op de hoogte is, zegt dat Joost Klein van Europapa gediskwalificeerd is van het songfestival in Malmø afgelopen zaterdag, omdat die vervelende kliek die niet Joods is maar wel supermachtig, het Eurovisie Songfestival wil saboteren. Ze willen dat het … gecanceld wordt om het es even mooi hip te zeggen. Daarom hebben ze de rel om Joost Klein heen gecreëerd en hem laten schorsen. En dan mag ik dat aan u verkopen, zeg maar. Zuurder zullen de citroenen er niet op worden vandaag! Dit is ook niet verifieerbaar, want mochten de dames en heren gnosticisten inderdaad een dergelijk plan hebben gehad, dan hebben ze zulks zeker in het geniep bedacht en afgedraaid. Er staat echt niet ergens op het internet of in de krant dat deze of gene groep mafketeltjes zulke plannen heeft gebrouwen.

Ik laat de waarheid daarom maar in het midden. Zelf heb ik er niet zozeer een mening over, omdat er doodgewoon niet duidelijk is uitgelegd door die instantie EBU die erover gaat, hoe en wat er allemaal is voorgevallen. Ik vind het hartstikke jammer dat Joost Klein gediskwalificeerd is, want het nummer Europapa is ontzettend vrolijk en zijn optreden was reuzegrappig. Hij kreeg het publiek helemaal mee en had een behoorlijk grote kans om het festival te winnen. Ik heb uit arren moede zoals u weet geen teevee en internet meer behalve een klein bundeltje op mijn telefoon, maar heb een paar liedjes beluisterd. Vond er niks aan, totaal niks. Alles ging ook om politiek daar in het Malmøse. Rusland mocht niet meedoen want oorlog, maar Israël wel. En dan dat eeuwige gezanik om Israël. Ze deden mee en volgens velen was hun inzending goed. Klaar dan. Maar nee!

De zangeres leek een aardige meid en kon ook zeker zingen, maar er was veel te veel druk op de politiek. Ik vermoed dat dat ook zo zijn weerslag heeft gehad op de artiesten en hun entourage. Nu heeft Zwitserland de wedstrijd gewonnen met een totaal uitgedoste transgender (geloof ik). Dat ik niet per ongeluk een verkeerd woord gebruik. De deelneemster uit Ierland was dan weer queer, vertelde ze en die had liever zelf willen winnen. Ja, dat had Joost Klein ook graag gewild en Eden Golan en Marina Satti uit Griekenland … Ik vind op zich dat artiesten best excentriek mogen zijn, maar dat eindeloze drammen over dat er allerlei geslachten en non-binaire mensen zouden zijn en dat je dat verplicht moet geloven, begint me een beetje de keel uit te hangen. Ik geloof lekker toch wat ik zelf denk en verder mag iedereen er voor mij zijn. Geaccepteerd en wel. Als er maar geen (halfomgebouwde) kerels in het damestoilet komen en de moslims niet aan de macht komen in Europa. Nou, zoiets. Ik hoop dat Europapa alsnog een vette hit wordt in heel Europa. We hebben de vrolijkheid hard nodig!

De boze opstand van links Nederland tegen het delen van de macht

Daarnaast hebben we nog studenten en een hele hoop anderen op de UvA, de Universiteit van Amsterdam, die de hele campus omkeerden tijdens het afgelopen weekend. Dat ging dan weer om steun voor de “Palestijnen”, maar eigenlijk voor de griezels van Hamas. De docenten gingen pal en kritiekloos achter hun studenten staan en zo kwam er alweer ruzie in het land. Ik denk dat als iedereen duidelijk zegt dat hij zowel de Israëli’s als de Palestijnen alle geluk en een eigen land toewenst, de spanningen al een heel stuk verminderen. Maar er is meer.

Nederland heeft al sinds jaar en dag linkse instituties. De rechtspraak en het hele Ministerie van Justitie (en Veiligheid), het onderwijs, jeugdzorg, de media en de opeenvolgende regeringen zijn zo links dat het kraakt. Tja en socialisme of zelfs communisme heeft altijd last van corruptie en vriendjespolitiek. Ook zijn ze niet echt heel begaafd op het gebied van de financiën. Het allerergste is nog dat linkse mensen denken dat ze beter zijn dan anderen en die mogen overheersen. Ze vinden dat ze geen rekening met anderen hoeven houden en daar is een woord voor: dictatoriaal en toch minstens ondemocratisch. Alle onrust van de laatste tijd en de steeds meer uit de hand lopende demonstraties voor Hamas en tegen de boeren zijn in mijn visie dan ook de opstand van links Nederland, dat na zoveel decennia gedwongen wordt zijn macht met het héle land te delen.

Ik denk echt dat al die boze opstanden veel minder om het klimaat en de Gazanen gaan dan puur om het behoud van de macht in het land. Letterlijk alles moet kapotgeslagen worden, voordat de linkse macht in Nederland een paar toontjes lager gaat zingen. Ze hoeven echter niet weg, alleen maar niet meer dan de helft van de plek innemen. Zoveel wordt er niet van ze gevraagd, maar ze zijn in mijn opinie in ieder geval totaal onredelijk. Heel even over de boeren: je wéét als links persoon dat economie je zwakke punt is. Je hóórt experts zeggen dat Nederland voor een bloeiende economie een stevige boerensector nodig heeft. Laat rechts dat varkentje dan wassen, zodat de boeren kunnen blijven. Ik woon in Friesland, waar zowel de meeste koeien staan als het laagste stikstofgehalte is. Dat betekent dan toch dat al die wiskundige formules waarmee de stikstof berekend wordt, met een klein korreltje zout genomen mogen worden?

Al vaker heb ik rants gehouden over hoe ik al die thema’s zie, zoals klimaat, de oorlog in Oekraïne en Israël, de boeren en o ja immigratie. Dat ga ik nu niet doen. Ik geef een ode aan het geniale Nederlandse woord polderen, dat overal op de wereld bekend is geworden. Schipperen betekent het. Overleggen, ook zoiets schitterend Hollands. Er met z’n allen uitkomen zonder elkaar een bepaalde manier van leven op te dringen. Als u sprinkhanen wil eten, ga fijn uw gang. Ik heb liever een stukje kip of een visje. En zo met alles. Laat elkaar een beetje vrij en links Nederland: raak niet direct van de kook als anderen de zaken anders zien dan u. Zo is het leven. Kent u de schilderijen van Escher? Je kunt zaken vanuit verschillende invalshoeken zien en dat is een mooi gegeven. Door anderen ruimte te geven, wordt het mogelijk om de complexe problemen van onze moderne tijd aan te gaan en slim op te lossen.

 

 

 

Here underneath you can like, share and give a nice reaction!

 

Chariclea Ypsilanti

Chariclea Ypsilanti was born in Athens as a princess from the Byzantine Imperial Ypsilantis family. She was sold to the Netherlands as a child and tortured by the Satan Cult.                               Chariclea fought back. Obtained a Master's degree in Philology, studied music and speaks 11 languages. A proud mom of two boys she is a singer, a teacher, a business owner and a trauma therapist. Nowadays she works as an Anti Terrorism Agent for the US government.                                 Chariclea gives unique information on this website, known only by political leaders from all the world, whom she all knows personally.

Give a nice reaction: