Dick Schoof premier: links juicht en rechts buigt. Wat is hier mis?

Net als je denkt dat de dingen niet nóg erger kunnen worden, nu er eindelijk een rechtse regering is gekozen, komt de blikseminslag alsnog. Zojuist is Dick Schoof of all people voorgedragen als premier. Vijftien jaar lang vertel ik in kristalheldere taal en in drie talen zelfs dat er inderdáád een foute machtsclan op de wereld is. Dat de top ervan in Nederland zit en de leden lang niet altijd, maar wel vaak links-liberaal zijn. In de hoop dat u het eindelijk eens vát en er wat tegen gaat doen door mij te steunen. Maar natuurlijk niet. Wat dom toch weer van me om te denken dat ík ooit mag meetellen als mens en al helemáál als influencer.

Ronald Plasterk is nooit voorgedragen als mogelijke premier en ook Mona Keijzer niet. Zelfs de verbitterde Johan Remkes niet, waar Pieter Omtzigt het tien dagen terug over had tegen mij. Een week lang gebeurde er niets in Den Haag en dan deze bominslag. Oh en níemand die het ziet uiteraard! Nee, meneer Schoof is secretari-generaal van het ministerie van Justitie en Veiligheid en zat daarvoor bij de NCTV. U weet wel: de cameraclub die mogelijke criminelen afluistert.

-“Oh ‘t is een (ex-)PeevandeAa-er”, zegt links. “Zit wel snor”.

-“Oh hij zat bij de NCTV, dus hij kent het probleem van de islam wel”, toetert extreemrechts. “Die mag wel”.

Niemand, maar dan ook letterlijk niemand slaat alarm. Rechts denkt dat de NRC Schoof wel gaat uitkammen. Nee mensen, dat doet de NRC niet, want Dick Schoof is van de Gnostic Church en van links-liberaal. Hij werkt bij de overheid vlak onder minister Yeşilgöz en is niet verrechtst zoals de nooit voorgedragen Ronald Plasterk.
Ook denkt rechts niet na over de vreemde zaak dat nota bene Dilan Yeşilgöz haar ondergeschikte als baas gaat kiezen. Niemand heeft ooit zelfs maar gehoord van Dick Schoof, want gnosticisten verstoppen zich altijd. Ík kende hem al jaren, want ík ben hét slachtoffer van deze sekte en werk met de CIA om die uit de grond te trekken, zodat ik eindelijk terug kan naar mijn familie en gezin. En zodat het kwade niet meer altijd van het goede wint. Zodat de wereld een mooie plek voor iedereen kan worden en niet alleen voor een paar Nederlanders.

Maar goed, strijden heeft weinig zin als de mensen toch geen respect voor je kunnen en willen opbrengen. U doet toch wel waar u zélf zin in hebt en als uw land straks de grond in verdwijnt, geeft u gewoon de voorgaande regeringen de schuld. Want úw leven is niet in acuut gevaar zoals het mijne en dat van mijn gezin. En omdat wij ver van uw bed zijn en geen Nederlanders bovendien, boeit het u voor geen meter of wij dit niet overleven. Wij kúnnen hier niet weg want wij worden hier als krijgsgevangenen vastgehouden. Het kan u wél wat schelen dat Hamas ver weg Israëlische krijgsgevangenen houdt, maar dat uw eigen regering dat doet met mij dat doet totaal niets met u. Wij zijn letterlijk vogelvrij en de CIA kan ons niet redden. Maar zolang úw haar maar goed zit, is het voor u wel best.

Nou, gefeliciteerd met uw nieuwe premier. Mark Rutte vocht tegen het gnosticisme. Dilan Yeşilgöz ook en hoe fout u mevrouw Kaag ook vindt: ook zíj weet wat deze horrorsekte inhoudt en vecht ertégen. Wim Kok hoorde erbij en hij was de enige premier ooit. Zoek maar op wat er allemaal fout ging tijdens zijn bewind, vermenigvuldig dat met 100 en word wakker. Ik kan hier niet meer tegen vechten zonder enige steun. Dan moeten mijn jongens maar de dood vinden, want u wilt het en u bent sterker dan ik. Wees maar goed trots op uzelf dat u dít laat gebeuren!

 

 

 
 

 
 

 
 
 

SUBSCRIBE: 🔔

You will receive notifications of new articles by email.

 
 
 

Here underneath you can like, share and give a nice reaction!

 

Chariclea Ypsilanti

Chariclea Ypsilanti was born in Athens as a princess from the Byzantine Imperial Ypsilantis family. She was sold to the Netherlands as a child and tortured by the Satan Cult.                               Chariclea fought back. Obtained a Master's degree in Philology, studied music and speaks 11 languages. A proud mom of two boys she is a singer, a teacher, a business owner and a trauma therapist. Nowadays she works as an Anti Terrorism Agent for the US government.                                 Chariclea gives unique information on this website, known only by political leaders from all the world, whom she all knows personally.

Give a nice reaction: