head-psychology

De toekomst van de geneeskunde

Onbetaalbare ziektekostenpremies, torenhoge eigen risicobedragen en peper-de-peperdure ziekenhuisrekeningen: dat is het grote dilemma van de huidige ziektekostenverzekering. Terwijl het toch zó anders kan, als de mensen even verder denken dan hun neus lang is. Dus artsen en wetenschappers: even opgelet! In dit artikel een interview met prof. dr. Ronald Plasterk, die probeerde vaccins te maken tegen kanker, maar onze methode toch prefereert nu hij mij heeft leren kennen. Daar word je namelijk écht beter van en het is tevens wetenschap.

 

 De vraag is: hoe genees je DNA?

 

Wat er bij mij wel allemaal genezen diende te worden!

Ik ben hier zelf niet De Grote Meester, want dat is mijn schoonmoeder tante Stella. Omdat ik van uw overheid geen familie mag hebben en al helemáál geen contact met ze nu ik ze toćh gevonden heb, moet dat stiekem met camera’s van de CIA. Dan is het ontzettend moeilijk om elkaar goed te verstaan en om informatie los te krijgen. Ik had begrepen dat tante Stella internist was, maar ik vond haar altijd al meer het type van een psychologe. En raad eens: jawel, ze is ook psychologe en wat voor één! Ze heeft haar leven lang gewerkt voor de Griekse Kinderbescherming, die inderdaad kinderen beschérmt en niet zomaar afpakt van liefdevolle ouders zoals haar Nederlandse evenknie doet. En ze heeft heel veel mensen genezen van complexen, angsten en stoornissen, maar ook van lichamelijke ziektes.

Toen ik net zoals dat arme meisje uit Vlaardingen dat nu zo in het nieuws is, vechtend voor haar leven in het ziekenhuis, keihard voor de derde keer van de trap gesmeten door mijn gewéldige pleegmonsters van wie de Kinderbescherming donders goed wist dat ze lid waren van de satansekte, mocht ik eindelijk terug naar huis. Thuis dat was Athene, bij mijn lieve ouders, mijn ondertussen geboren zusje Tasía (Anastasía) en de baby die toen nog in de buik van mijn moeder woonde, Nadia (Constantina). Opa Pavlos en oma Anastasía en de andere opa Dimocritos en oma Chariclea. En tante Stella, oom Irinis en hun zoon Costas met wie ik toen al onafscheidelijk was. Het is ontzettend lastig geweest om mijn herinneringen aan hen terug te halen, want een jaar later werd ik wéér ontvoerd en toen werd mijn geheugen gewist door ene Janka Moulijn van de Nederlandse Kinder”bescherming” in Assen. Al mijn herinneringen zaten hermetisch op slot en ze hadden ook valse herinneringen weer teruggezet, de serpenten.

Waar leed ik aan dat genezen moest worden? Wel … trauma’s van gruwelijke groepsverkrachtingen, slaag, van de trap, uit het raam, van de fiets en van de commode smijten, uithongeren en vernederingen en scheldpartijen uit Nederland. Het moeten missen van mijn familie, mijn land en mijn taal. Mijn nek en rug waren gebroken en ik had niet eens behoorlijke medische zorg gekregen. Ik moest in Griekenland speciale schoentjes aan voor mijn rug en mijn hele rechter hersenhelft deed het niet meer, omdat ik een uur lang letterlijk klinisch dood ben geweest door de schuld van de pleegmonsters waar ik verplicht naar toe moest en die toen in Emmen woonden. Die gingen me eerst namelijk nog even verkrachten voordat ze me naar het ziekenhuis brachten en uiteraard mocht ik niet bij ze weg. U zag het gisteren nog met dat Vlaardingse meisje hoe zoiets dan gaat. Niemand neemt het ook voor haar op, bij niemand mag ze logeren. Als ze hier gewoond had, had ik haar in huis genomen, want ík weet hoe het is. En het hele jeugdzorg had de pot op gekund met hun machtsmisbruik.

 

Ziektes genezen is trauma’s genezen!

Om mijn leven te kunnen redden van de stapel ziektes die ik kreeg, moest ik de trauma’s allemaal verwerken. Omdat uw Kinder”bescherming” mijn geheugen echter heeft zitten wissen, kon ik me de trauma’s niet meer herinneren, hetgeen me iedere keer op een haar na mijn leven weer kost. En we weten allemaal dat de clan die mij dit alles aandoet, mijn jongens ook vermoordt zodra ze mij dood hebben gekregen. Overleven is voor mij daarom van levensbelang, omdat ik tenminste wél een topmoeder ben die alles over heeft voor haar kinderen. Trauma’s gaan in je genen zitten en maken je dan ziek, zoals iedereen zou moeten weten. De vraag is nu: hoe genees je ziek DNA?

Mijn tante Stella, die begon als mijn psychologe terwijl haar man oom Irinis me Grieks leerde en me leerde schrijven, is nu eindelijk mijn schoonmoeder. Costas en ik wisten als kleintjes al dat we bij elkaar hoorden en later zouden trouwen. Tante Stella heeft niet alleen geholpen om mijn trauma’s te verwerken, maar heeft me ook geleerd hoe ik dat zelf kon doen. En Costas die zeven jaar ouder is dan ik, hielp door me urenlang vast te houden, als ik herinneringen aan de mishandelingen kreeg en ontroostbaar was. Nadat mijn geheugen gewist was, was ik alle kennis kwijt inclusief alle herinneringen aan mijn familie. Maar toen ik ALS kreeg vanaf 2011 ongeveer, heeft mijn man Costas me via de CIA-camera’s geholpen om het me weer te herinneren.

Zo ben ik dankzij mijn man, mijn schoonmoeder, de CIA en mijn eigen inzet genezen van een enorme stapel lichamelijke ziektes, waar geen arts of medisch onderzoeker zelfs maar iets aan kan doen. Wat ik allemaal had volgens de CIA die mijn medische dossiers wél te zien krijgt: ALS én MS, chronische Lyme, ziekte van Crohn, COPD, hartkanker en uitgezaaide miltkanker, bloedarmoede die doordat ik er niet aan geholpen werd thalassemie werd, diabetes type 2 en een trage schildklier. Gevolgen meer dan 350 hersenbloedingen en een stuk of 20 hartaanvallen. Ik ben ervan genezen met echte wetenschap, uitgevonden door tante Stella die Jungiaanse psychologie gebruikt in haar werk.

Dat werd me niet in dank afgenomen door exact de vereniging “tegen” de kwakzalverij, die nota bene zelf volgens de CIA al 58 jaar lang illegaal en stiekem mijn DNA loopt te verkopen voor €35.000 per prik (“gentherapie” beweren ze dan). Zij wisten al die tijd dat mijn leven daardoor helemaal kapot ging en dat ik nooit meer de oude zou kunnen worden, maar toen ik patiënten ging genezen, begroeven ze me levend. Nooit heb ik meer kunnen opstaan van hun misdaden tegen mij, die niet “alleen maar” bestonden uit bommenvol met laster, maar nog veel meer.

Jungiaanse psychologie is de methode uitgevonden door de Zwitserse arts, psychiater en hoogleraar Carl Gustav Jung in de vorige eeuw. De informatie over hem heb ik uit meerdere van zijn boeken, niet alleen uit de Wikipedia. Hij studeerde cum laude af in geneeskunde en specialiseerde zich daarna in de psychiatrie, omdat hij mensen echt wilde helpen. Hij was hoogleraar aan de universiteit van Zürich, was arts in meerdere ziekenhuizen en had zijn eigen psychiatrische praktijk. Deze zeer erudiete man heeft ladingen mensen genezen en was zo eerlijk om het ook gewoon toe te geven, wanneer hij iemand níet genezen kreeg. De methode van in de schaduw kijken en genezen van alles wat je ook nog bent, maar niet mag zijn van je omgeving of waar je getraumatiseerd bent geraakt, stamt uit de traditionele geneeskunde, maar is opnieuw uitgevonden door Jung. Het is daarmee ultieme wetenschap en werkende ook nog. Jungiaanse psychologen zijn de meest succesvolle die er zijn.

 

Prof. dr. Plasterk: “Medische “wetenschap” is verre van wetenschappelijk”

Als medisch onderzoekers of artsen nu “proberen” iets te doen aan een bepaalde ziekte, denken ze slechts heel oppervlakkig. “Aha als je stofje XYZ toedient aan de patiënt, vertraagt dat de ziekte een beetje”. Nou en dat komt dan met grote bombarie en peer reviewed jawel (becommentarieerd door andere onderzoekers), in alle kranten te staan, want de medisch-farmaceutische sector heeft daar allemaal geld voor. Waarom? Omdat u zich laat belazeren door hen en voor veel geld hun nepgeneesmiddelen inneemt. Die laten u wel in leven, maar genezen u zeker niet. Volgens meneer Plasterk denken die onderzoekers er niet eens aan om verder te zoeken dan zo’n pepstofje. Er zijn zóveel ontdekkingen gedaan op medisch gebied, dat er een ondoordringbaar bos is ontstaan waar niemand meer het overzicht over heeft. Toen ik er dus opeens aan kwam en zo dwars door dat bos rauschte met mijn Jungiaanse methode, werden alle ego’s kwaad in plaats van respect voor me te hebben en eindelijk zelf ook eens wetenschappelijk te gaan werken. Ondanks dat ik honderden patiënten heb genezen met bewijzen en alles.

Daarbij komt nog dat medisch opgeleiden een enorme en totaal onterechte afkeer van psychologie hebben. Abracadabra en gebakken lucht vinden ze het en ze voelen zich er kilometers boven verheven. Alleen … kan een psycholoog dus wél ziektes genezen, maar een arts of onderzoeker niet. Want of u het nou leuk vindt of niet: ziektes worden veroorzaakt door trauma’s, die eventueel generaties terug plaats gehad kunnen hebben en in de genen zijn blijven hangen. Die zullen toch echt verwerkt moeten worden, want anders blijft de mensheid maar zieker en zieker worden. De verzekeringen kunnen de kosten nu al niet meer opbrengen. Het is echt hoog tijd dat u eindelijk eens ophoudt zo snobistisch te doen over psychologie.

 

DNA genezen kan niet in een laboratorium

Iedere arts en onderzoeker weet dat ziektes in de genen van patiënten kruipen en die aantasten. Als die patiënten vervolgens kinderen krijgen, erven die aangetaste genen. Zo gaat dat al duizenden jaren. Alleen mensen die traditionele geneeskunde kennen of iemand kennen die daarmee werkt, kunnen genezen van ziektes. Omdat onze genen steeds zieker worden doordat we ze niet fatsoenlijk verzorgen en genezen, komen er steeds meer ziektes bij. Steeds ingewikkelder ziektes ook en traditioneel genezers hebben geen verstand van medische zaken. Zij weten niet hoe ziektes in elkaar zitten en als een ziekte zichzelf in stand houdt door een blokkade in het lichaam te vormen, kunnen zij dat niet genezen. Moderne geneeskunde is wel degelijk nodig, maar dan alleen het onderzoek naar hoe al die ziektes in elkaar zitten en hoe ze ontstaan. En voor sommige ziektes ook vertragende pillen. En pijnstillers. Soms operaties, maar ook die zijn lang niet altijd nodig. Meneer Plasterk vertelt, ik noteer.

Dus waarom kan de medische wetenschap geen ziektes echt helemaal genezen? Omdat de beoefenaars niet wetenschappelijk denken. Ik deed dat wél in de jaren dat ik zelf traumatherapeut was en dat zette nóg meer kwaad bloed bij de dames en heren van ‘t medische.  Volgens hen ben ik een trut van de hoek met een “mastertje in talen”, terwijl zíj professor doctor zijn en soms ook nog doctorandus of meester in het één of ander. Of ingenieur. Omhooggetakeld met kruiwagens. En ál die diploma’s en al dat geld dat nodig is geweest om die diploma’s te halen, vooral van de Nederlandse staat ook, kan állemaal niet zorgen dat zíj ziekte kunnen overwinnen. Ik heb trouwens naast een doctoraal in Franse letteren ook drie jaar klassieke zang gestudeerd, zes jaar piano, drie jaar Griekse letteren (oud-Grieks, Latijn, Byzantinologie, geschiedenis en taalwetenschap), een post-doctoraal in Latijn en Grieks voor leraren gevolgd, Sorbonne II behaald (lerarenopleiding Frans) en Schoevers directiesecretaresse behaald. Minors in didactiek en rechten. En ik spreek een stuk of 11 talen. O ja en ik was uitgenodigd om te promoveren in Thessaloniki, maar dat ging niet omdat je daar niet betaald krijgt en ik dat niet kon opbrengen. Zo dom ben ik nou ook weer niet.

Omdat ik wel psychologie heb gehad tijdens mijn studie, maar geen psychologe ben en door de Alzheimer die ik ook kreeg geen studie meer kon volgen, ging ik zelf in concentratie om te zien wat mijn patiënten kwelde en ziek hield. Tante Stella deed dat door haar patiënten in trance te brengen en in de schaduwwereld hun trauma’s te laten opzoeken en genezen. Maar ik ben daar niet in getraind en wilde geen behandelingen geven waarvoor ik niet was opgeleid. Ik ben ook niet goed in gesprekstechnieken en een coachopleiding is ontzettend alternatief. Daar wordt allemaal gewerkt met echte abracadabra, namelijk NLP, neurolinguïstisch programmeren. En allerlei methodes die daaruit voortkomen, zoals EMDR of EFT. Dan zet je je brein op slot, wat het domste is dat je kunt doen.

De Kinder”bescherming” heeft mijn pleegmonsters op slot gezet met zulke methodes, toen ik als vierenhalf jarig meisje wéér terug moest naar hen. Hun brein werd eenvoudig op slot gezet, zodat ze niet meer zó agressief tegen me waren. Ten eerste waren ze nog steeds straalagressief, alleen werd ik niet meer door ze verkracht en ten tweede konden ze hun opgekropte woede niet meer kwijt. Ze gingen als gekken sporten om ervan af te komen, maar de heks stond altijd en eeuwig strak van de zenuwen en het monster kreeg een hartaanval doordat hij zijn frustraties niet meer kwijt kon. Mijn herinneringen zijn ook zo vast op slot gezet met EFT en daardoor werd ik zo ziek en ging mijn leven kapot. Niet doen dus, beste mensen. Alleen Jungiaanse psychologie en wij werken er ondertussen aan dat daarvoor genoeg therapeuten komen. Voor zowel psychische als fysieke klachten.

 

Psychologie is het beste dat ooit is uitgevonden!

Dus beste medici: hou op zo arrogant te doen over psychologie. Ja, er is heel veel foute psychologie, zoals die drogmethodes als EMDR en dat soort flutkul. Er is net zo goed heel veel fout medisch handelen en denken. Maar in uw schaduw kijken en dan uzelf weer helen, is het verstandigste en gezondste dat u kunt doen. Zowel voor jezelf als voor je nageslacht! Plus het is een heel stuk wetenschappelijker dan als arts tegen uw patiënten zeggen dat u wel een pil hebt, die een beetje verlicht maar ook een boel bijwerkingen heeft. Wat is daar nou wetenschappelijk aan? Dat u op de uni een rijtje met pillen uit uwen kop moest leren? Doordenken totdat u de bron van een ziekte gevonden hebt, is toch echt het minste dat u als arts hoort te doen. Zeker nadat u de eed van onze Grieks arts Hippocrates hebt afgelegd. Ik heb hier een pracht van een artikel geschreven door Robert Bly, een van Noorse afkomst Amerikaans dichter, vertaler en auteur. The Long Bag We Drag Behind Us heet het en als u dat gelezen hebt, weet u al een heleboel over de plunjezak in uw onderbewuste, die uw leven danig in de war kan schoppen. Leuke bijkomstigheid: deze zeer erudiete meneer had ook literatuur gestudeerd, net als ik.

 

 

 

 

donation

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUBSCRIBE: 🔔

You will receive notifications of new articles by email.

 

Here underneath you can like, share and give a nice reaction!

 

Chariclea Ypsilanti

Chariclea Ypsilanti was born in Athens as a princess from the Byzantine Imperial Ypsilantis family. She was sold to the Netherlands as a child and tortured by the Satan Cult.                               Chariclea fought back. Obtained a Master's degree in Philology, studied music and speaks 11 languages. A proud mom of two boys she is a singer, a teacher, a business owner and a trauma therapist. Nowadays she works as an Anti Terrorism Agent for the US government.                                 Chariclea gives unique information on this website, known only by political leaders from all the world, whom she all knows personally.

Give a nice reaction: