You are currently viewing De linkse kerk van het Kwaad

De linkse kerk van het Kwaad

Er werd me verzocht om een duidelijk stuk te schrijven over wat links Nederland uithaalt met het land. Ik ben het gestook in mijn leven en dat van mijn gezin en familie kotsbeu en daarnaast wil ik nú een mooie wereld. Dat kan op ieder gegeven ogenblik gebeuren, maar er is een voorwaarde: dat die arrogante linkse kliek eindelijk ophoudt met stoken. Dankzij de CIA en mijn familie weet ik exact wat ze doen en … zij weten ook dat ik het weet. Dat heeft ze echter nog niet doen kappen met die hap, dus vandaag bijt ik.

Toen onze Mop een Moppie was
‘t Was aardig om te zien.
Nu gromt hij alle dagen
en hij bijt nog bovendien.
Waf woef waf woef waf woef waf woef
en hij bijt nog bovendien.
Nu gromt hij alle dagen
en hij bijt nog bovendien. 🎶

Kent u het kinderliedje nog van vroeger? Ik heb er een antwoord op met een kinderliedje dat mijn oudste zoon op school leerde en waar we heel hard om moesten lachen. Hier komt het!

Op een heel klein bruggetje
stond een krokodilletje
En iedereen die langskwam
die beet hij in z’n billetje.

Stoute stoute krokodil,
waarom bijt jij in mijn bil?
‘k Ga de politie halen:
jij moet mijn bil betalen! 🎶


Wat we allemaal in Nederland kristalhelder beginnen te zien, is dat links Nederland zo ongenadig solidair met elkaar is. En zo tegen de rest ook. Nu vormen ze weer een blok tegen mevrouw Mona Keijzer, die alleen maar op teevee heeft gezegd dat veel moslims Joden haten. Het is iets wat iedereen die wel eens moslims heeft leren kennen, weet. Er staat een akelige passage in één van de Hadiths in de koran, namelijk deze, die ik even van Het Grote Midden-Oostenplatform geleend heb:

De jongste dag zal niet komen voordat de moslims tegen de joden strijden en de jood zich achter stenen en bomen verstopt en de stenen en bomen zullen zeggen: O moslim, een jood verstopt zich achter mij, kom en dood hem

Probleem met deze Hadith is dat dit een bekende uitspraak is, waarop de haat tegen Joden gebaseerd is. Vandaag had NRC-columniste Aylin Biliç een ietwat verdedigend stuk voor Mona Keijzer. Daarin vertelde ze dat veel moslims ook nog andere onware dingen over de Joden geloven en vertellen. U kent het wel: zij zouden alle rijkdom op de wereld bezitten, aan zwarte magie doen en de grootste kwade macht vormen. Ik heb dit al meermalen ontkracht, omdat het niet klopt en Joden juist heel veel goeds voor de wereld doen. Het is echter wel waar dat veel moslims het geloven; alleen … geloven nog veel meer niet-moslims deze prut ook. Andere groepen mensen hebben echter niet massaal een hekel aan Joden, dat is het verschil. Mevrouw Keijzer had gewoon gelijk, zoals u ziet en was bovendien niet ongenuanceerd.

Maar dan hebben wij daar links Nederland, dat helemaal niet over Keijzers uitspraak valt, maar er misbruik van maakt om het nieuwe kabinet te dwarsbomen. Linkse mensen leven niet massaal onder stenen, zelfs niet onder Hunebedden en weten best hoe erg veel moslims over Joden denken. Ook zijn zij helemaal niet bijzonder tuk op moslims. Ze gebruiken deze medemensen alleen maar om te voorkomen dat er een rechts kabinet komt. Dan zou namelijk uitkomen hoeveel macht zij hebben over alles wat juridisch, medisch, farmaceutisch en van de media is. Vergeet ik nog bijna het onderwijs en de wetenschap, waar zij tevens een vette vinger in de pap hebben. Hoe drie miljoen van hen lid van de Gnostic Church zijn, een akelige sekte die zichzelf christelijk durft te noemen, maar ondertussen wel in het kwade gelooft. Hoe de leden daarvan elkaar en andere linkse mensen aan hoge banen helpen overal in bovengenoemde sectoren. Hoe die dan ook door en door corrupt zijn en altijd op hun hand. Zal ik wat voorbeeldjes noemen?

  • Als burger kunt u niet eens een ambtenaar voor de strafrechter dagen en een rechtszaak tegen de overheid onder civiel recht kunt u nooit winnen.
  • Er is geen rechter of rechtbank die wetten aan de grondwet mag toetsen. Weet u hoe verbijsterd mijn Griekse man die fiscaal jurist is (zo schijnt het in het Nederlands te heten), over deze twee dingen was? Het is abnormaal hoor.
  • Het Nederlandse Jeugdzorg valt onder geen enkele wet en al helemáál niet meer sinds de invoering van de Jeugdwet in 2015. De mensen die daar werken, staan voor een Spartaanse opvoeding, zien lief zijn voor kinderen als verwennen en pakken zomaar kinderen af uit goede gezinnen. Of ze klieren uw gezin jarenlang met zo’n kreng-van-een voogd met haar op de tanden. Het nieuws staat er vol mee, maar zelfs de minister kan niets meer tegen Jeugdzorg uitrichten. Hebt u ooit zoiets gehoord over welk ander land ook? Nee dus.
  • In het onderwijs krijg je geen baan, al kunnen ze aan de straatstenen geen docenten vinden en heb je 40 jaar ervaring, als je niet van hun clan bent. Thierry Baudet is goed in drama en overdrijven met zijn Franse bloed, maar hij heeft absoluut gelijk waar hij het heeft over linkse indoctrinatie in het onderwijs. Weet u de shock nog die door Nederland ging, toen afgelopen februari uitkwam wat kinderen blijkbaar al jaren moeten leren bij dat doorgedraaide jaarlijkse programma Lentekriebels?

Misschien moet ik deze nog noemen: de bevooroordeelde vonnissen in rechtszaken waarbij het OM betrokken is. Nu mag u Willem Engel wellicht niet zo – ik ben het ook vaak niet met hem eens – maar hij heeft beslist geen eerlijke processen gekregen. Gevangenisstraf omdat hij opriep tot demonstraties tegen coronavaccins? Je moet de mensen toch laten weten dat er een demo is? Ook sloeg de politie erop los bij demonstraties tegen coronavaccins, maar deden ze poeslief tegen Antifa en Extinction Rebellion. Ze pakten zelfs oude mensen. Sinds wanneer is dat eerlijk?

Ook in het geval van Ronald Plasterk was het OM verre van objectief. Het feit dat de man een bedrijf had, waarvoor een ander bedrijf €32 miljoen over had, is toch geen zonde? En hoe is het zijn fout dat de voor hem werkende wetenschapper niet wilde delen in de winst en ook niet in het patent voor een kankervaccin dat ze hadden gebrouwen? Had hij het geld stiekem in de mans broekzak moeten stoppen soms?
 

Bliksemcarrières!

Dan die rechtopstaande ladders van carrières van linkse mensen. Ik neem als voorbeeld Annette Roeters die jarenlang algemeen directeur van de Raad voor de Kinderbescherming was en die heeft meegewerkt aan het nodeloos traumatiseren van mijn lieve jongens door ze allebei op een kwetsbare leeftijd op een zeer kwalijke plek te poten. U mag haar zelf op LinkedIn opzoeken, want ik ben niet zo gemeen om hier een link te zetten. Dan zult u zien dat zij … Nederlandse letteren heeft gestudeerd. Prachtige studie hoor en niet gemakkelijk, maar haar eerste baan was al gelijk als docent op het hbo. Binnen een paar jaar zat mevrouw al in het management en daarna overal en ergens in directeursposities. Nog niet eens een LOI-cursus rechten of financiën heeft ze gevolgd, niets! Zo zijn er honderden mensen te vinden, die zonder kwalificaties gelijk enorm hoge posities krijgen. Vooral bij de overheid, want dat is het nest van links-liberaal Nederland. Een kruiwagen heet zoiets.

Persoonlijke aanvallen door links Nederland

Dit was dan de politiek. Dan gaan we nu naar het persoonlijke vlak. Op het werk, op school en in de buurt heult links Nederland namelijk óók samen en sluit zij anderen buiten. En in het parlement maar zagen over discriminatie tegen moslims! Die worden nauwelijks gediscrimineerd, maar kijkt u maar eens naar gewone mensen van alle allooi en iedere afkomst (ja ook moslims), die niet links zijn. Die iets moois voor de maatschappij proberen te doen, gewoon hard werken of op school hun best doen. Deze mensen worden keihard gepest in hun buurt en nooit gaat het ergens over. Of er zit zo’n slang van een collega op het werk, die stiekem hun werk steelt én ook nog achter hun rug om roddelt tegen de baas. Waarom denkt u dat zoveel niet-linkse mensen een eigen bedrijf hebben? Juist: om in alle rust te kunnen werken. En dit is óók discriminatie!

Waarom denkt u dat zoveel kinderen thuiszitten met labels van een of andere stoornis wegens niet-passend onderwijs? Als voormalig docent en traumatherapeut kan ik u vertellen dat heel veel van deze kinderen helemaal geen stoornis of wat ook hebben. Ik heb de boeken gezien die tegenwoordig gebruikt worden op basisscholen en waaruit kinderen geacht worden zelfstandig te leren. De teksten in die boeken zijn vaak gewoon onleesbaar. Daar heb je geen dyslexie voor nodig om die niet te begrijpen. Ik heb best een aantal kinderen geholpen met overstappen naar een andere school, waar ze een positieve behandeling kregen. Vaak stegen ze daardoor in een jaar tijd wel drie niveaus! Vermeende stoornissen verdwenen als sneeuw voor de zon. Er wordt op heel veel scholen abominabel slecht lesgegeven en heel naar met kinderen omgegaan.

Hoe vaak ook kreeg ik geen mensen in mijn praktijk, die niet meer goed konden functioneren, nadat er zo’n tang van een man of (héél erg vaak) vrouw hun leidinggevende was geworden. Ze werden ziek van de negativiteit tegen hen en de verziekte sfeer op hun afdeling. Daarna kwamen ze in de ziektewet of werden ze ontslagen, terwijl die manager de oorzaak was. Links Nederland weet exact welke mensen er van hun sekte zijn en welke niet. Ze worden er simpelweg over geïnformeerd, want zij voeren immers strijd tegen eenieder die anders is. Die krijgt daar geen baan en als ‘ie er al is, werken ze hem of haar eruit. Maar dat is geen discriminatie hoor. Normale mensen passen gewoon niet in hun teams. Vindt zo iemand een andere baan met minder zulke negatieve collega’s, dan functioneert diegene prima. Vaak zelfs bovengemiddeld.

Klaar!

Zo en nu hou ik op met dit verhaal. Word er iebelig van om zulke gemene, nare mensen te moeten beschrijven. Ik hoop dat dit stuk meehelpt om hen te doen inzien dat ze dit gedrag niet langer ongestraft kunnen voortzetten. Dan is het de chagrijnige avond die ik nu beslist krijg, wel waard geweest. Ga me maar steunen. Dan is het gauwer klaar hiermee, hebben we snel een premier en dus een regering en hoef ik niet meer van die zure stukken te schrijven. Ik schrijf ook liever iets leuks hoor!

 

 

 
 

 
 
 

SUBSCRIBE: 🔔

You will receive notifications of new articles by email.

 
 
 

Here underneath you can like, share and give a nice reaction!

 

Chariclea Ypsilanti

Chariclea Ypsilanti was born in Athens as a princess from the Byzantine Imperial Ypsilantis family. She was sold to the Netherlands as a child and tortured by the Satan Cult.                               Chariclea fought back. Obtained a Master's degree in Philology, studied music and speaks 11 languages. A proud mom of two boys she is a singer, a teacher, a business owner and a trauma therapist. Nowadays she works as an Anti Terrorism Agent for the US government.                                 Chariclea gives unique information on this website, known only by political leaders from all the world, whom she all knows personally.

Give a nice reaction: