jerusalem
Jerusalem

De lange arm van Mahmoud Abbas

Al maanden weet ik dat Palestijns leider Mahmoud Abbas op zijn oude dag nog – hij is 88! – in ieder geval twee columnistes, of auteurs misschien beter gezegd, in Nederland financiert. Premier Erdoğan heeft een lange arm, maar die van Abbas mag er ook wezen, zal ik maar zeggen. Als deze hele toestand waarin ik het in mijn eentje zonder mijn jongens zelfs moet opnemen tegen meer dan de halve wereld me de keel niet zo uithing na 58 jaar, zou ik dit hier niet schrijven. Maar nu is het tijd voor verdediging en om om eindelijk eens een klap terug te geven aan mijn geniepige belagers. Ik werk harder dan de meeste mensen, maar heb niet eens een cent inkomen en zij zijn daar voor een groot deel schuldig aan. Dat is per nú afgelopen!

Ik heb de criminelen die me belagen altijd bij gebrek aan keuzemogelijkheden mijn andere wang moeten toekeren. Maar nu is het over daarmee en als ze dit niet áárdig van mij vinden, dan hadden ze me maar met rust moeten laten. Zíj hadden die keuze, ik niet. En ik geef alleen hints, maar noem geen namen. De twee van vandaag vallen me nooit recht in mijn gezicht aan (en de hele rest overigens ook niet). Daarvoor zijn ze te laf, want dat zou ik met glans winnen. Ik heb immers gelijk hier. Wat is dat leuk om over jezelf te zeggen, niet? Dat je gelijk hebt. Ik moet er eventjes om lachen.
 
De twee Turkse schrijveresjes moeten mij niet hebben omdat ik Griekse ben en wel de erfgename van Anatolië. Mijn vader probeerde dat land dat u op school leerde kennen als “Turkije”, maar waar amper 5 miljoen etnische Turken wonen en dat eigenlijk Anatolië heet, terug te halen bij Griekenland. Bijna iedereen die er woont, is namelijk Grieks en het land is altijd van ons geweest. Het hoorde ook nooit bij het Ottomaanse Rijk. Dat is allemaal propaganda van de Engelsen, die ons land een eeuw geleden zonder pardon even aan de Turken gaven, nadat die daar net 8 miljoen mensen uitgemoord hadden. Echt niet alleen maar Armeniërs! Wás het maar zo. Het Turkse regime kwam mijn vaders plannen te weten en ontvoerde mij naar de Nederlandse satansekte, zoals ik nu echt wel voldoende heb verteld. Het moet nu maar eens gelezen worden!

Ik heb dus helemaal niets fout gedaan om de Turken op mijn nek te krijgen en welbeschouwd mijn vader ook niet. Ik was twee dagen oud bij mijn eerste ontvoering en vierenhalf jaar bij de zesde en laatste. Sindsdien heb ik me ook nooit met het Ελληνοτουρκικό, het probleem tussen Grieken en Turken, bemoeid. Overleven moest ik. Mijn kinderen redden, mijn leven redden van verlamming zodat de Turken en de Nederlandse satansekte mijn jongens niet ook nog zouden grijpen. Het is pas sinds een paar maanden, sinds ik eindelijk eens een keer weet wie ik eigenlijk ben, dat ik me uitspreek voor Griekenland. En dat is omdat Griekenland gelijk heeft. De Turken hebben een land ten noordoosten van Anatolië. Dat hebben ze verlaten, maar kunnen ze best terugkrijgen. Dan heeft iedereen rust.

De twee dames vallen mij steeds in mijn rug aan, door op allerlei manieren en maniertjes te zorgen dat ik onzichtbaar ben op het internet. Ik ben niet de Sophia of zelfs de Anastasía die u kende! Ik ben de Griekse kroonprinses Chariclea (afgekort Chará) Ypsilanti en dus een gewilde prooi voor kwaaje gasten. De Nederlandse kroonprinses – mijn collega eigenlijk hè? – Amalia heeft een tijdje op een veilige plek in Spanje gezeten. Maar ik moet altijd maar onbewaakt en onbeveiligd midden in het oog van Sauron zitten, zodat iedere gek me een lel in mijn toch al gebroken rug kan geven. Ik ben de laatste om me op te stellen als slachtoffer, maar de waarheid over mijn uiterst precaire situatie mag toch wel een keer gezegd worden. Hiermee voldaan en klaar totdat u het eindelijk eens gaat lezen en in actie komt voor mij. Dit gaat ook om úw veiligheid!

Mij hacken vanwege … Palestina!

Vergeet ik nog bijna te zeggen dat ik weer eens gelijk had vanmiddag: er is een nieuwe regering en ík heb als enige ook al een paar ministerposten en veranderde ministeries gemeld. Omdat de bewindslieden mij graag mogen en mij proberen te helpen door mij insidersinformatie te verschaffen. Gelijk na het verschijnen van mijn stuk werd mijn website gehackt. Door … een Turkse schrijfster uit Nederland! Ik wist dat ze gemelijk was, maar niet dat ze mij zo haatte. Ik wist helemáál niet dat dit wichie überhaupt in staat was om mijn website te hacken. Hij is hartstikke goed beveiligd namelijk en duizenden hackpogingen zijn in de paar maanden van zijn leven al geweerd. Nu weten we dus wie de hackster was.

Ze heeft vast een boodschappenbriefje gehad met erop beschreven hoe men andermans website hackt. En toen had ze nóg 5 maanden nodig. Ik mag even leedvermaak hebben! Wat ze gedaan heeft: ze heeft de helft van mijn artikel gewist. Uiteraard precies het stuk waarin ik had geschreven over de komende ministers. Hier is mijn stuk nog als u het wilt lezen. Deze dame werkt samen met een Turkse columniste in één van Nederlands dagbladen, van wie ik al maanden weet dat zij betaald wordt door Mahmoud Abbas van de Palestijnen om iedereen tegen elkaar op te stoken. Nee niet door Recep Erdoğan! En nou komt het, want ik stond stomverbaasd toen Abbas opeens kwam buurten, een uurtje geleden. Ik heb hem wel vaker gesproken. Hij is heel gemeen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ook heel boos op hém was. Verweet hem dat hij zijn eigen mensen voor de leeuwen gooide en dat er bést ideeën zijn voor een echt goede tweestatenoplossing.

Een échte oplossing voor het hele Midden-Oosten

Maar toen hij daarnet kwam melden dat hij achter het hackgedoe van vandaag zat, wist ik even niet meer hoe ik het had. Ben nog zeker niet gewend aan het plotselinge zijn van een prinses, daar waar ik altijd Assepoester was. Hij zei boos dat ik tegen een staat voor de Palestijnen was en dat mijn mening over politieke zaken belangrijker is dan ik besef. Ik vind dit heel moeilijk om mee om te gaan. Krijg niet eens de tijd om even aan mijn nieuwe status te wennen. En er is ook al geen erwt bij de prinsessentitel geleverd. Maar het is bovendien niet waar dat ik geen Palestijnse staat zou willen. Ik heb daarover uitgebreid met Amerikaans minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken en Israëls premier Benjamin Netanyahu gesproken. Zelfs Oekraïne’s president Volodymyr Zelensky was erbij. Ze lieten mij met een kaart van het Midden-Oosten een oplossing bedenken en het grappige was dat mijn idee precies dat was wat zij ook graag wilden. Echt genoeg ruimte voor alle volkeren in het Midden-Oosten. Ook voor Palestijnen, Koerden, Grieken, Assyrische christenen, Turken en iedereen gewoon. Als ik het goed begrepen heb, heb ik zelfs nog bijgedragen aan de oplossing. Durf het bijna niet te zeggen, want het is eng, maar Blinken zei het wel.

Dus ik zei verbaasd tegen Abbas: “Maar weet u dan niet wat meneer Netanyahu wil??”. Hij schudde zijn hoofd. Verbaasd ging ik verder: “Nou, hij wil juist een staat ook voor de Palestijnen!”. Als u wilt dat ik het idee van de drie bovengenoemde slimmeriken aan u laat zien, moet u even een seintje geven. Het is groots en weids en iedereen zal er heel blij mee zijn. Geen oorlog meer in Gaza en Oekraïne. Geen boze vernielingen meer in Amsterdam door Hamas-sympathisanten en geen gezanik meer over antisemitisme. Dus toen ik hem in het kort vertelde wat het voorstel was, liet hij zijn defensieve houding direct varen. “Willen jullie dát?”, vroeg hij. “Ja”, aarzelde ik. “Dat is wat men voorstelt”. “Maar waarom zeggen ze dat dan niet tegen mij?”, vroeg hij verslagen. Ik moest het antwoord schuldig blijven. Er zijn ook heel veel dingen die ik níet weet en dit is er één van. Abbas zei dat hij er hartstikke blij mee was en dat was ook wel aan zijn verblufte houding te zien.

Ik heb geen flauw benul of dit gesprekje van daarnet heeft bijgedragen aan wereldvrede, maar hoop het heel erg. Daar heb ik wel een hackje voor over en ik kan het Abbas ook wel vergeven. De twee Turkse schrijfmadammen wat minder, maar misschien komt dat ook nog wel. Ik heb in ieder geval mijn gemak gehouden en hun namen niet genoemd. Dat vergde best wat discipline, want ik ga toch ook niet zomaar andermans website zitten hacken? En al helemáál niet als de eigenaar het al moeilijk zat heeft. Justitie neemt dit heel hoog op, dat mag u van me weten. En ieder woord dat ik schrijf, is op hun verzoek.

Tijd om me te steunen! Ik heb een toverformule gevonden, waarmee er een inschrijfformulier verschijnt en dat onderaan het artikel gemanoeuvreerd. Zo hoeft u niet meer te zoeken om u even te abonneren op het exquisiete nieuws hier op Insider Times. U kunt het ook zo instellen dat u eens per werk of zelfs per maand een mail krijgt. Win-win noemen ze dat. Even het artikel delen op uw mail en sociale media, liken en een donatietje doen. Het is niet okee dat iedereen op de wereld geld kan verdienen, maar ik niet. Ik wetk er meer dan hard genoeg voor en mijn werk bevrijdt ook u van de horrormaffia die de wereld toch echt in z’n klauwen heeft. Ik vind het ook niet leuk dat het verhaal waar is, maar als het níet zo was, had ik een leven net als u. Dus even steunen!!
 

 

 

 
 

 
 
 

SUBSCRIBE: 🔔

You will receive notifications of new articles by email.

 
 
 

Here underneath you can like, share and give a nice reaction!

 

Chariclea Ypsilanti

Chariclea Ypsilanti was born in Athens as a princess from the Byzantine Imperial Ypsilantis family. She was sold to the Netherlands as a child and tortured by the Satan Cult.                               Chariclea fought back. Obtained a Master's degree in Philology, studied music and speaks 11 languages. A proud mom of two boys she is a singer, a teacher, a business owner and a trauma therapist. Nowadays she works as an Anti Terrorism Agent for the US government.                                 Chariclea gives unique information on this website, known only by political leaders from all the world, whom she all knows personally.

Give a nice reaction: