Hyenas

De geschoven premier

De kogel is door de kerk. Nederland heeft dan een nieuwe baas: Dick Schoof. De grappen over zijn voornaam spatten in het rond en men probeert zich voor te stellen hoe de Amerikanen zijn áchternaam zullen uitspreken. Sjoef and the Dick State zal waarschijnlijk wel gauw als boek worden uitgegeven als kiloknaller door Thierry Baudet, verwacht ik. Hoewel ik het meestal niet met hem eens ben, kan hij wel keigoed schrijven en met humor. Ondertussen krijgen we een onderhandse onderhandelaar aan het hoofd des tafels, die zich weinig van regels aantrekt en goed is in ritselen. De maffia in Den Haag! En dat vindt lang niet alleen maar extreemrechts. Kijkt u maar eens mee.

 
Het klinkt ook gewoon niet: kabinet-Schoof. Kabinet-Van der Plas; kabinet-Wilders; kabinet-Yeşilgöz; kabinet-Plasterk; kabinet-Remkes; kabinet-Omtzigt: het klinkt allemaal wel zo’n beetje, maar kabinet-Schoof bekt niet. Zelfs kabinet-Ypsilanti zou nog kunnen qua klank. Hoort u het? Maar ik word geen premier hoor, wees maar niet bang. De enige reden waarom ik – naar waarheid vanzelfsprekend – vertel dat ik de kroonprinses van Griekenland ben, is omdat mijn internetbereik door de schuld van Schoof ed alii op nul staat en ik de hoop heb dat dat nog enige interesse wekt bij de mensen. Een échte Griekse prinses, zonder erwt en kapsones, aaibaar en slim. En ze wordt geen keizerin, dus is ze veilig. Nu ik overigens precies weet wie de Nederlandse koninklijke familie is, ben ik niet meer tegen hen trouwens. Ze doen hartstikke goed werk, dat geheim blijft omdat de échte kwade clan anders alles weer verpest. Zelfs ik mag er niet over schrijven.

 


 
Hier heb ik wat eerste reacties op Schoof van Twitter.

Geen leidinggevende capaciteiten. Hij laat penibele stiltes vallen:

 

Uit het AD:

 

Commentaar van de SP:

 

Schoof die weigert uitleg te geven over het ongeoorloofd bespioneren van burgers toen hij bij de BVD en vooral de NCTV zat:

 

Ed Nijpels, óók van de Gnostic Church, vindt Schoof een verstándige “keuze”:

 

Vergelijking met Pippi Langkous:

 

En dit is Mira Ornstein, de Twittercomediënne met haar eigen satirische partij RoodGroen:

 
 
En iemand over namen die genoemd worden van eventuele ministers:

 

 

De ritselpremier

Zoals u al wel tussen de regels door hebt kunnen lezen, was Dick Schoof secretaris-generaal van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Daarvoor is hij hoofd van de NCTV en de BVD (nu AIVD) én bij de MIVD (militaire inlichtingendienst) geweest en zat hij hoog bij de IND, de Immigratie- en NaturalisatieDienst. Ik heb al vaak verteld wat u al wel weet, maar waar u mogelijkerwijs niet zo bij stilstaat: mensen die razendsnel carrière maken, hebben de kwaadaardige en uiterst machtige Gnostic Church achter zich. Bent u niet van hen, maar ook niet gevaarlijk voor ze, dan kunt u alle posities wel bereiken, maar alleen met bloed, zweet en tranen. Bent u wél gevaarlijk in hun ogen, dan kunt u het minste baantje zelfs niet houden. Kijk naar mij! Ik heb nooit iets verkeerd gedaan en was altijd bijzonder goed in mijn werk. Dat is wat deze machtclub gevaarlijk vindt: als u bijzonder goed in uw werk bent en goede dingen verricht.

Omdat ik nooit de kans heb gekregen er bekendheid en respect mee te krijgen, zal ik u even vertellen wat ik voor goeds heb gedaan dat mij zo gevaarlijk maakt voor de kerk van het kwaad: toen ik eigenaresse was van Talencentrum Parnassós en in-companytrainingen verzorgde, had ik op een haar na voor elkaar in samenwerking met het Ministerie van Onderwijs dat hogeropgeleide mensen niet meer dat bezopen inburgeringsexamen hoefden doen en gelijk Staatsexamen konden afleggen. Dan konden ze snel integreren en een baan vinden, waardoor zowel zij als de Nederlandse overheid blij zouden zijn. Vond de Gnostic snobchurch niet leuk en toen vergiftigden ze me in 2008 en nogmaals in 2011. Gegevens van de CIA. Ik was te ziek om zo’n druk bedrijf verder te kunnen leiden, want ik kon niet meer lopen doordat ik verlamd raakte, maar moest wel werken als alleenstaand moeder.

Toen ik uit nood geboren mensen ging genezen en coachen met enorme grote resultaten, kookten de gnosticisten over. Ze zetten de corrupte kwakzalverij in, die al 40 jaar lang in het geniep mijn DNA verkocht (gegevens allemaal van de CIA), wetend dat ik zelf daardoor niet kon genezen van de ziektes die ik door de mishandelingen in mijn jeugd en hun toedoen in mijn verdere leven kreeg. Die schopten mijn ganse carrière en hele leven omver en graaiden mijn lieve jongens weg, omdát ik zo’n goede moeder was met ook stapels getuigenissen. Ze waren namelijk bang dat ik journalist zou worden. Hup daar vergiftigden ze me nogmaals in januari 2018. Ik heb nu al jaren geen cent inkomen meer en ga straks vertellen hoe Dick Schoof daar schuldig aan is.

 

De vechtende politieke leiders

De Gnostic Church laat altijd een paar capabele mensen erdoor en die laten ze ook weer snel opklimmen. Deze sekte bestaat immers uit corrupte en incapabele ritselaars. Als daar niet af en toe wat wél goeie gasten tussen zitten, vallen ze door de mand en zijn ze hun macht kwijt. De capabele, positieve mensen die ze doorlaten, zijn onrealistisch en hebben niet door dat ze tussen de hyena’s zitten, die stiekem van hun werk profiteren om zelf aan de macht te blijven. Worden ze op een dag wakker, dan gaan ze vechten. Probleem: hoe vecht je in je eentje of met een klein groepje dat je met ontzettende moeite bijeenschraapt, een gigantisch grote groep van dit soort aaseters met mokersterke kaken af?

Het antwoord: niet! Want de leden van dat groepje van u worden constant stiekem bedreigd met van alles. Als ze bang worden – en uiteraard gebeurt dat – haken ze af. U ziet constant politici die zich ondanks hun beloftes toch steeds weer conformeren. Die zijn bedreigd. U hebt nu eindelijk massaal op rechtse partijen gestemd en bent zo onrealistisch geweest om vooral op de PVV te stemmen. U wéét dat die partij toch ergens niet helemaal klopt. U ziet het toch aan de uitlatingen van Geert Wilders over moslims. Hij is provocerend en gaat te ver. Hij lokt zelf deels de bedreigingen uit, die hij op zijn dak krijgt. Zijn partij heeft geen leden en hij laat zijn politieke programma niet doorrekenen door het CBS. Zo’n partij maakt geen kans om de Gnostic Church te bevechten!

Vervolgens kunnen de vier partijen, die toch maar proberen een regering in elkaar te knutselen, geen premierskandidaat vinden. Geert Wilders zelf zou het niet overleven en de Gnostic Church, vermomd als links-liberaal Nederland, pikt het überhaupt niet als er een rechtse premier komt. Zij moeten en zullen regeren, wát u als volk ook gestemd hebt. U kunt het nu duidelijk zien! Er moest en zou een premier van de Partij van de Arbeid komen, want anders was het land te klein. Ronald Plasterk, jup PvdA, was niet links genoeg volgens de snobistische Church en dus werd de man al afgefikt voordat hij voorgedragen was. Vervolgens begon men aan Mona Keijzer (zinloze aangifte tegen haar) als waarschuwing van: wáág het niet een premier die wij niet in de klauwen hebben, aan te stellen. Dit zijn maffiapraktijken en die worden maar wat vaak door Dick Schoof geregeld.

Niemand heeft Dick Schoof voorgesteld! Het is niet waar wat de kranten over hem beweren. Deze onderhandse tovenaar met zijn illegale camerabende heeft zichzelf naar voren gedouwd. Hij zei heel simpel dat Martin Bosma een “gevaar” was vanwege de door hem gebruikte term omvolking en daarmee zette hij de nieuwe regering klem. “Stellen jullie een premier aan die niet van de gnostische sekte is, dan onthul ik van alles”. Er is natuurlijk altijd wel een of ander pikant gesprekje uit een achterkamertje om het kabinet mee te slaan. En: “Jullie hebben Martin Bosma als Kamervoorzitter, dus nu moet iemand van ons de grote baas in het land worden. En dat word ik, want ik weet alles over iedereen en dat maakt mij vele malen machtiger dan jullie je zelfs maar kunnen indenken”. Dat is hoe het gegaan is. Ik heb van de CIA die er bovenop zat, het filmpje ervan gezien, maar u kunt dit zelf ook bedenken.

 

De troef van Dick Schoof & alii

En wat is dan de troef van Schoof? Jawel: ik. Ik weet best dat als u me al kent, dat met een andere naam is van toen ik nog taaltrainer of traumatherapeut was. En u denkt misschien nog steeds dat ik mijn naam veranderd kan hebben, omdat de lasteraars mogelijk een punt hadden. Nee, hadden ze niet en ik ben alleen maar van naam veranderd omdat Dick Schoof en zijn Kinder”bescherming” per se niet willen dat ik weet wie ik ben. Costas heeft me daarom als voorlopige oplossing de naam Vassiliou gegeven. Mijn ouders gebruiken die als schuilnaam, omdat ze tegen de Turken vechten, die ons land samen met de Engelsen en die vuile sekte gestolen hebben. Zij moeten hen overwinnen, willen ze hun dochter ooit terugzien. Mijn ouders zijn helden, die voor een goede wereld vechten en niet een zootje leeghoofdige jetsetters. Als IK vrij ben en met onze jongens naar huis kom, is de heerschappij van het kwaad over en heeft die hele Gnostic Church nergens ter wereld meer iets te vertellen. Lees dit maar eens over de Hunnen, dan snapt u het misschien.

Dick Schoof begon zijn rol om mij en mijn arme kinderen kapot te slaan, lang voordat ik wist dat wij prinsen zijn. Dat weet ik pas sinds half maart dit jaar. Ik moest de CIA helpen om mijn moeder uit een ondergrondse Turkse gevangenis bij Smyrna te bevrijden, waar ze zeven jaar gezeten heeft. Zij konden het gevaarte niet vinden en toen heb ik dat voor ze gedaan met mijn mediumgave. Mijn lieve moeder vertelde me direct over onze keizerlijke status. Ik had duizendmaal liever een normale familie gehad, maar je hebt het niet voor het kiezen in het leven en nu heb ik wel de kans om de wereld écht vooruit te helpen. En die sekte, die gaat eraan!

Schoof begon zijn luie oorlog tegen mij als nietsvermoedende vijand, toen hij secretaris-generaal van Justitie werd en fijn in het geniep kon konkelen. Hij had immers bergen videomateriaal over eenieder die het maar waagde iets over zijn methodes te zeggen. Als ik doorbreek met dat goede idee voor inburgering, als de grote wetenschapster die ziektes WEL kan genezen en nog wel met wetenschappelijke Jungiaanse psychologie of als journalist, is die hele clan z’n macht kwijt. Dan zijn de Turken hun macht kwijt over Nederland, Rusland, Iran, Azerbeidjan en Turkije en kan de wereld bevrijd worden van het juk van verplichte armoede, criminaliteit en ellende.

 

De Val van het Huis Usher

Het mooie is echter dat de heer Dick Schoof een verleden met zich meedraagt dat allesbehalve zuiver is of respect inboezemt. Nu is het nog maar een relatief kleine van rechts en SP die hem doorheeft, maar die groep gaat groeien zodra hij allerlei regeringsplannen, door de Kamers toegestaan, naast zich neer gaat leggen en zijn eigen weg gaat banen. Zodra hij een persconferentie moet geven zonder ondersteunende minister – want die hebben hem nooit voorgedragen – valt hij door de mand. Ook de rest van de Gnostische sekte wil een land dat bestuurbaar is! De hele twee Kamers van de Staten-Generaal hebben gisteravond te lezen gekregen wat Schoof mij allemaal heeft aangedaan en ze waren geschokt!

Nog even kort op een rij: er zijn 13 projecten tegen mij, die hij heeft gefaciliteerd. Dus hij heeft gezorgd dat de Dertien Heksen van Doornroosje, zoals ik ze gedoopt heb, mij en mijn gezin zóveel kwaad konden doen. Dit is een gigantische onderneming met honderden onderaannemers. Als u nu nóg niet snapt hoe belangrijk ik ben, bent u onverbeterlijk.

 
-Mijn man, familie en kinderen bij me weghouden en weigeren mijn gestolen échte ID terug te geven.
-Zorgen dat ik geen enkel dossier opgevraagd krijg.
-Mijn bankverkeer saboteren, zodat ik geen salaris van welke werkgever ook én geld van mijn familie kan ontvangen. Ook niet buiten de bank om en zelfs niet als iemand het aan de deur komt brengen. Van bank veranderen lost niets op en ABN-AMRO is schuldig.
-Zorgen dat ik nergens een baan kan krijgen.
-Zorgen dat ik constant problemen met de Nederlandse overheid heb en dat die het verrekt ze op te lossen.
-Mijn kinderen bij me vandaan houden en volplempen met leugens over hun liefhebbende, wijze en moedige moeder.
-Lastercampagnes tegen mij op touw zetten.
-Mijn internetbereik op nul zetten en houden, zodat ik geen publiek krijg dat me steunt. Onderdeel hiervan is de media verbieden mij een podium of baan te geven.
-Mijn website en sociale media constant hacken en zo erg in de war schoppen, dat ik steeds nieuwe sites en accounts moet beginnen en geen bekendheid kan opbouwen.
-Mij allerlei juridische problemen bezorgen en dan advocaten en rechters tegen mij opstoken door omkoping.
-Mijn kinderen bespieden om hun allerlei problemen te bezorgen.
-Iedereen tegen mij opstoken.

 

Afsluiter

Als u dit wilt voor uw land, hebt u raak geschoten met uw stem op de PVV. Had u op de drie gematigd-rechtse partijen gestemd, dan was mevrouw Yeşilgöz waarschijnlijk premier geworden. Ik weet wel dat u haar van van alles verdenkt en haar hele partij wantrouwt, maar ik hoop dat u ook begrijpt dat dat juist wordt bewerkstelligd door types zoals uw nieuwe premier, die allerlei nepnieuws laten rondgaan via de kanalen van extreemrechts. Daar zitten net zo goed foute figuren in als overal elders. De formerende partijen wilden Johan Remkes als premier en dan mag u weten dat die óók bij de Gnostic Church hoort. Ze hebben hem echter getemd door hem te laten zien wat zijn nepkerk met mij heeft uitgespookt. Dat hebben ze met Frans Timmermans ook gedaan en daarom mochten die twee geen premier worden. Nu de kop van de slang (Frans Timmermans, Elon Musk en Edith Schippers) eraf geslagen is, blijven de hardliners over. Die moeten we nu verslaan en ík speel ook daarin de hoofdrol. Komt u me maar volgen en steunen, dan doet u ook iets goeds voor uw land en zelfs de wereld.

 

 

 
 

 
 
 

SUBSCRIBE: 🔔

You will receive notifications of new articles by email.

 
 
 

Here underneath you can like, share and give a nice reaction!

 

Chariclea Ypsilanti

Chariclea Ypsilanti was born in Athens as a princess from the Byzantine Imperial Ypsilantis family. She was sold to the Netherlands as a child and tortured by the Satan Cult.                               Chariclea fought back. Obtained a Master's degree in Philology, studied music and speaks 11 languages. A proud mom of two boys she is a singer, a teacher, a business owner and a trauma therapist. Nowadays she works as an Anti Terrorism Agent for the US government.                                 Chariclea gives unique information on this website, known only by political leaders from all the world, whom she all knows personally.

Give a nice reaction: