Spy

CIA: tien spionagecamera’s gevonden op regeringsleiders

Het blijft een lastige taak om nooit eens foto’s, filmpjes en namen te mogen delen van informatie die de CIA me geeft om hier op te schrijven. Maar ik ben allang blij dat ik een baan héb en dat ik daarmee goed werk doe voor de wereld en omstreken, zoals Bassie altijd zegt. Dus geen geweeklaag weer vandaag, edoch duizelingwekkende berichten van spionagecamera’s, die de CIA gisteren ontdekte en waar ik niet onmiddellijk over mocht schrijven. Mijn pen is ondertussen zeer fijn geslepen van de zenuwen!

 

Of nou ja pen … mijn linker wijsvinger eigenlijk, waarmee ik op de telefoon typ. Ik ben niet zo’n toetsenbordheld als mijn twee jongens, die met twee duimen typen. Foutloos ook nog! Neen. Terug naar de feiten. Ik werk al langer dan ik het zelf wist voor de Amerikaanse overheid, want die vecht tegen die enge kliek van de Gnostic Church waar ik het altijd over heb. Daar vecht ik ook tegen en ook langer dan dat ik zelf wist tegen wie ik nou eigenlijk aan het vechten was. In Nederland zegt u meestal de links-liberale club, maar er zit een organisatie achter, namelijk een totaal bizar geloof in het kwade en de leden zijn wel vaak, maar lang niet altijd links. Ze zijn zelfs niet allemaal slecht. Het is een diverse toko, die álles eraan doet om de macht maar in handen te houden en alles te laten zoals het is. Liefst zo bureaucratisch en ondoorzichtig mogelijk.

Als de regering-Wilders zoals u die gekozen hebt, Geert Wilders als premier had, zou die daardoor nog steeds de bestuurscultuur heel moeilijk kunnen veranderen. De Gnostic linkse clan heeft namelijk het hele reilen en zeilen der democratie – of wat ervoor door moet gaan – vastgeklonken in tientallen documentjes, regelgevinkjes en wetjes. Om één dingetje te wijzigen, moet al dat papierwerk ook gewijzigd worden, ziet u wel. Daar moet dan allemaal over gestemd worden, waarbij die links-liberalen weer dwars gaan liggen enzo. U snapt het: het is een doolhof. Een ouderwetse brand in het Haagse stadhuis zou misschien nog niet eens zo’n slecht idee zijn – Dit. Was. Een. Grapje.

 

Het Ministerie van Justitie en Veiligheid corrupt? Mwah …

Min_BZK_&_Min_V&J
Met dank aan Wikipedia

Het is maar hoe u het bekijkt met dat ministerie van Justitie en Veiligheid in het Haagse. De CIA vond er gisteren eventjes 10 supermoderne spionagecamera’s, waarmee je direct iedereen kunt bespieden zonder bug of wat ook. Kraakhelder beeld en streaming geluid. Met die 10 camera’s werden stiekum drie regeringsleiders bespied. Zelf vind ik dat eigenlijk wel aardig corrupt, maar ik laat een waardeoordeel aan u over.

Wie werden er dan bespied? Wel, dat waren … tromgeroffel … Mark Rutte zoals die woonachtig is in het Jacob Catshuis, de ambtelijke woning van de Nederlandse premier op nummer 1 met maar liefst vijf camera’s.
De nummer 2 met drie camera’s was … Joe Biden oftewel de president van Amerika en op nummer 3 staat de Franse president Emmanuel Macron met twee camera’s.

Uiteraard wilt u nu weten waaróm deze drie regeringsleiders bespied werden, maar daar is de CIA nog onderzoek naar aan het verrichten. De camera’s waren gericht op werkkamers en vergaderzalen. Het is heel eenvoudig om een dergelijke camera op iemand anders of op een ander gebouw te richten. Daarom is het heel goed mogelijk dat met dezelfde camera’s ook andere regeringsleiders bespied zijn geweest. Er wordt momenteel allemaal onderzoek naar verricht en ik weet ook nog niet of ik er later op terug mag komen.

 

Onder wiens verantwoordelijkheid vallen deze camera’s nu?

Hier wordt het interessant! Degene die de verantwoordelijkheid heeft voor een groot deel van het functioneren van welk ministerie ook, is de secretaris-generaal ervan. In dit geval is dat de secretaris-generaal van Justitie en Veiligheid, de heer Dick Schoof die inmiddels is voorgedragen, maar nog niet officieel benoemd als minister-president van het aankomende kabinet. Schoof is op dit moment aan het stoeien met de nieuwe formateur Richard van Zwol en de vier partijleiders Wilders, Yesilgöz, Omtzigt en Van der Plas over de verdeling der ministersposten. De helft van de ministers dient immers van buiten de politiek te komen en daardoor is er een enorm aanbod om doorheen te lopen.

Hier vindt u informatie over het takenpakket van een secretaris-generaal, ook wel afgekort SG. Ieder ministerie heeft er één en die van het Ministerie van Algemene Zaken is de voorzitter van het geheel. Ze hebben ook vergaderingen enzo. SG’s zijn zeer nauw betrokken bij hun minister, want ze moeten al zijn of haar inbreng in het parlement en daarbuiten voorbereiden. Verder sturen ze de ambtenaren in het hele ministerie aan en onder die taak valt ook het weten van wat die ambtenaren daar uitspoken. U kunt ervan op aan dat Dick Schoof letterlijk álles weet over het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

 

Nog één ding wil ik kwijt: deze informatie komt van de CIA en ik mag geen exacte bronnen noemen. Wel hebben ze me de camera’s laten zien en me verzocht dit stuk te schrijven, zoals ze me meestal verzoeken om artikelen te schrijven. De verantwoordelijkheid voor wat ik schrijf, ligt daarom bij de CIA.

Verder wens ik u nog een prachtige dag toe en het zijn maar spannende tijden. Vergeet niet mijn artikelen te delen, liken (op sociale media want hier heb ik geen like-knoppen), becommentariëren, om u in te schrijven voor de nieuwsbrief zodat u een mailtje krijgt zodra ik weer wat gebrouwen heb (dat kan ook één keer per week of zelfs per maand) en te doneren, want hoewel ik dan wel een baan heb, kan ik nog steeds niet betaald worden door het gekonkel van uw ministerie et amici.

 

 

 

donation

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUBSCRIBE: 🔔

You will receive notifications of new articles by email.

Here underneath you can like, share and give a nice reaction!

Chariclea Ypsilanti

Chariclea Ypsilanti was born in Athens as a princess from the Byzantine Imperial Ypsilantis family. She was sold to the Netherlands as a child and tortured by the Satan Cult.                               Chariclea fought back. Obtained a Master's degree in Philology, studied music and speaks 11 languages. A proud mom of two boys she is a singer, a teacher, a business owner and a trauma therapist. Nowadays she works as an Anti Terrorism Agent for the US government.                                 Chariclea gives unique information on this website, known only by political leaders from all the world, whom she all knows personally.

Give a nice reaction: